Kamu Personeline Kredi Kartı Engeli: Yapı Kredi'nin Risk Politikası

Kamu Personeline Kredi Kartı Engeli: Yapı Kredi'nin Risk Politikası
02 Kasım 14:40

Yapı Kredi bankasından üç yıldır kredi kartı alamıyorum. Kamu personeliyim ve kurumumuzla yaptığınız anlaşmayla maaş müşteriniz oldum. Gelirim (maaş +ek ders) Yapı Kredi Bankası hesabıma yatıyor. Politikalarınız nedeniyle hesabıma yatan parayı sürekli transfer etmek zorunda kalıyorum. Kredi kartı başvurusunda bulunup tüm ödeme süreçlerimi maaş bankasından yapmak istiyorum fakat bana sürekli aynı cevap veriliyor. " Kredi kartı başvuru talebinize olumlu yanıt verilememektedir." Daha önce çok defa müşteri hizmetlerini aradım sesli yanıtla cevap veriyorlar, mobilden başvurdum aynı sonucu alıyorum. Başka bankalarda kredi kartlarım var ve 20 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Borcumu ödemediğim tek bir ay yoktur. Bu risk puanlama sisteminiz neye göre puanlıyor? Kurumsa anlaşma yapmış bir bankanın ürün ve hizmetlerine ulaşmak oldukça zor. Son çare olarak buraya yazmak zorunda kaldım. Umarım yöneticileriniz burada yazan olumsuzluklar hakkında daha fazla bilgi sahibi olur. Risk belirleme skorlarını daha gerçekçi ve müşteri memnuniyetini artıracak şekilde revize etmenizi rica ederim.

04 Kasım 15:00

Buraya yazdıktan sonra fark ettim ki Yapı Kredi Bankası kimseye cevap vermiyor. Binlerce şikayetten tek bir çözüm bulunmuyor.

09 Kasım 14:36

Hiçbir şekilde çözüm sunulmadı. Yeni kredi kartımı Garanti Bankası'ndan temin ettim. Müşterileri en çok uzaklaştıran yaklaşım umursanmamaktır. Ne yazık ki binlerce olumsuz yorum yapılmış bir bankanın nasıl hala ayakta durabildiğini şaşkınlıkla izliyorum. Diliyorum ki tüm müşterilerine başka bankalara kaptırırlar.

Yapı Kredi Kredi Kartı Limit Sorunu

Erol
02 Ocak 14:17

Kart Ücreti İadesi ve Hukuki Uyarı

Berfin
03 Ekim 10:41

Yapı Kredi Bankası Hepsiburada Premium Word Kart Yıllık Üyelik Ücreti!

Durmuş
09 Şubat 19:28