14 Eylül 2013

Yapı Kredi Bankası Kredi Kartımı 15 Günde Bana Ulaştıramadı!

Daha önce de bazı şikayetlerimi dile getirmiştim ve ilgisizliğinize kızıp banka hesabımı kapatmıştım. Şimdi aynı ilgisizliği kredi kartım için yaşıyorum.

World kartım var. Ağustos 28'de sizi aradım ve kartımın kırıldığını söyledim. Yeni kart talep ettim. Kartım hala elime ulaşmadı. Yapı Kredi Bankası müşteri hizmetlerini en az 5 kere aradım ve bugün bana kartın nerede olduğunu bile söyleyemediler. Ayın 30'unda basılmış ancak şuan nerede olduğunu bilmiyoruz, kayıp dediler.

Her aradığımda bana geri dönüş yapılacağını söylediler ama kimse aramadı. Kartı beklemekten sıkıldım ve işe yaramayan telefon görüşmeleri ile vakit kaybetmekten de bıktım. Müşteri memnuniyetine değer vermiyor musunuz hiç?

Ahmet 53 Okunma

Cevaplar

  • Ahmet 02 Ekim 2013

    KARTIMI İPTAL ETTİRDİM.

  • Ahmet 02 Ekim 2013

    yapı kredi bankası; ilgisizliğiniz yüzünden 1 müşterinizi kaybettiğinizi belirtmek isterim! bugün de bankaya gittim ve kartımın gelmediğini öğrenince tekrar telefonla müşteri temsilcisini aradım. daha önceki konuşmaların tekrarını yaşayınca limitinizin dolduğuna karar verdim. Son 37 günde en az 8 kere müşteri temsilcilerinizle görüştüm, her görüşmemde ve bankaya gidişimde ömrümden 10 saati boşu boşuna harcadım. size bundan daha fazla ilgi gösteremem. müşteri memnuniyeti (0-10 arasında bir değer veriniz) : 0

  • Ahmet 27 Eylül 2013

    kartım hala gelmedi! neden ilgilenen birileri yok? kimse aramadı da beni bu şikayetimle ilgili! sürekli ben arayıp duruyorum. pazartesi günü aradım tekrar kart istedim, cumaya bankanızdan alırsınız dediler. bugün bankaya gittim daha gelmemiş kart?!? yapı kredi bankasına hayran kaldım... TAM 1 AY OLDU. KARTIM YOK...

  • Ahmet 17 Eylül 2013

    kimse ilgilenmiyor benimle bu konuda. tekrar tekrar ben arıyorum müşteri hizmetlerini. bugün de kartın basılmadığını söylediler, tekrar basılacakmış. her seferinde farklı bir bilgi veriyorlar. bunun takibini sürekli olarak benim mi yapmam gerekiyor yoksa yapı kredinin mi?

  • Ahmet 17 Eylül 2013

    bu bankadan bıktım

  • Ahmet 17 Eylül 2013

    yapı kredi bana hala geri dönüş yapmadı. beklemekten sıkıldım. bu ne umursamazlık böyle!?!

  • Ahmet 16 Eylül 2013

    kartımın nerde olduğunu hala söyleyemediniz bana? çok mu zor bu bilgiye ulaşmanız.

  • Yapı Kredi Bankası Temsilcisi16 Eylül 2013

    Müşterimizin iletmiş olduğu bildirim bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra müşterimize sonuç hakkında en kısa süre içerisinde detaylı bilgi verilecektir. Değerli Müşterilerimiz bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi www.yapikredi.com.tr internet sitemizde yer alan ''SİZİN İÇİN BURADAYIZ'' linkinden de iletebilirsiniz. Saygılarımızla Yapı Kredi Bankası Genel Müdürlüğü

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön