29 Nisan 2013

Yapı Kredi Bankası İptal Kredi Kartına Borç!

Temmuz 2012 de kapattırdığım kredi kartına Nisan 2013 de e-mail ile fatura gönderildi. Bankaya aşağıdaki e-mail'i gönderdim. Hala cevap bekliyorum!

Temmuz 2012 tarihinde kredi kartımı bizzat İzmir Girne Şb.'ne giderek kapattırdım. Son faturamı 23/07/2012 tarihinde 54,12 TL olarak ödedim, bu tutarı da kartımı kapattırdığım müşteri temsilcisine kontrol ettirdim ve bu tutarı ödedikten sonra borcum kalmayacağını söyledi. Nisan ayında e-mail'ime tarafınızdan bir fatura daha geldi. Hesap kesim tarihi 17 Nisan 2013. Son Ödeme tarihi 29 Nisan 2013. Dönem Borcu:111,65Ayrıca limitimde kapattırdığım limit ile aynı değil.

En kısa sürede bu konu ile ilgili tarafıma açıklama yapılmasını talep ediyorum.

Nuray 79 Okunma

Cevaplar

  • Yapı Kredi Bankası Temsilcisi09 Mayıs 2013

    Müşterimizin iletmiş olduğu bildirim bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra müşterimize sonuç hakkında en kısa süre içerisinde detaylı bilgi verilecektir. Değerli Müşterilerimiz bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi www.yapikredi.com.tr internet sitemizde yer alan ''SİZİN İÇİN BURADAYIZ'' linkinden de iletebilirsiniz. Saygılarımızla Yapı Kredi Bankası Genel Müdürlüğü

  • Nuray 06 Mayıs 2013

    06/05/2013 tarihine kadar konu ile ilgili geri dönüş olmadığı için 06/05/2013 saat: 11:12 de 4440444 numaranızı aradım. Cansu Hanım ile görüştüm. Konuşma 11:49 da bitti. Bana benim olamayan kredi kartının üyelik ücreti iptal ettiğini ve puan borcunun silinmesi kartın iptal edilmesi için ilettiğini söyledi. Bende kendisinden iptal edildiğine karşın bana e-mail ile bilgi verilmesini istediğimi söyledim. Fakat böyle bir işlem olmadığını benim bilgi istiyorsam dilekçe yazabileceğimi söyledi. İstenmediği halde kişilere bilgimiz dahilinde kredi kartı açabiliyorsunuz da telefon veya e-mail ile bana bilgi mi veremiyorsunuz? Nasıl bir bankacılık nasıl bir hizmet verdiğinizi düşüyorsunuz? Sonuçta İzmir Girne Şubesine giderek kartımı teslim ediyorum, en son 54,12TL borcumu ödedikten sonra ( 23 Temmuz tarihinde ödedim) hiçbir borcum kalmayacağına dair teyit alıyorum ve 17 Nisan 2013 de yeni bir kart ve borç ile karşılaşıyorum. Şu an kartın iptal edildiğini bana nasıl kanıtlamayı düşünüyorsunuz. Bu olayı yaşadıktan sonra nasıl güvenmemi bekliyorsunuz? Bana adıma yeni bir kredi kartı çıkarıldığını söyledi: 1. Ben kredi kartı talebinde bulunmadım, yeni kart alacak olsam mevcut olanı niye iptal edeyim? 2. Zaten yeni bir kart çıkarılmamış. 17 Nisan 2013 hesap kesim tarihli kart yeni kart olamaz çünkü e-mail gelen faturalardaki kart no’lar aynı. 3. Son faturada görünen toplam limit ile ondan önce gelen son olması gereken faturada limit farklı. Limiti nasıl değiştirebilir sunuz? 4. 18/04/2013 de gelmiş olan ve 24/04/2013 tarihinde şikayette bulunduğum konu ile ilgili niye bana dönüş olmuyor? 5. Bankanızın kendi kendine açtığı bu kredi kartını müşteri hizmetleri çalışanınız niye iptal edemiyor. Sadece iptaline ilişkin talepte bulunabiliyor ve kapandığında bana bilgi verilmesini istediğimde niye bana geri dönülemeyeceği söyleniyor? 6. Müşteri hizmetleriniz niye beni kendinden bir üst yetkili ile görüştüremiyor? Veya bir yetkilinin beni aramasını sağlayamıyor? Bana en kısa sürede, benim bilgim olmadan benim adıma açılan kredi kartının iptal edildiğine ilişkin bilgi e-mail’i göndermenizi istiyorum.

  • Nuray 03 Mayıs 2013

    Yapı Kredi benden iptal ettiğim ve kesilerek bankaya teslim ettiğim kredi kartı ile ilgili bankacılıktan ve müşterisinden ne kadar uzak olduğunu kanıtlarcasına aşağıdaki e-mail'i göndermiş. SORUN HALA ÇÖZÜLMEDİ Sayın NURAY CEYHAN TOPÇU, E-postanızdaki bilgiler ile kredi kartı hesabınıza ulaşılamamıştır. www.yapikredi.com.tr sitemizde BİZE YAZIN bölümünden bize iletmek istediğiniz mesajınızı; müşteri numaranız, T.C. kimlik numaranız veya kredi kartınızın son 4 hanesi ile birlikte tekrar iletmeniz halinde gerekli inceleme yapılacak ve tarafınıza bilgi verilecektir (Ad-soyad bilgisinin, kart plastiği üzerindeki şekli ile bildirilmesi gerekmektedir). Saygılarımızla, Kredi Kartı Araştırma Ekibi

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön