Visit Xolvie to read complaints and reviews, or file yours.
Xprime Capital ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız

Xprime Capital Hesabımdaki Parayı Aldı!

3.707
Yağmur
Yağmur 16 Haziran 2021 17:58

23 Şubat 2021 tarihinde yüklü bir meblağ yatırarak sistemlerine kayıt oldum. Kısa sürede yatırdığım parayı iki katına çıkardım ve çekme zamanı gelince 18 Mart 2021’de 1750 USD civarında seyreden ons altını 1 senedir düşmediği seviye olan 1569 USD’ye gelmiş gibi sistem oyunu ile paramı sıfırladılar. Bu olayı çözmelerini istedim 1 hafta oyaladılar ve ben de Şikayet Var’a yazdım. Benimle iletişime geçtiler Şikayet Var‘da bulunan şikayeti silersem parayı hesabıma geri koyacaklarını söylediler. Sildim ve forex hesabıma paranın bir kısmını koydular.

Çekmek istediğimde yine parayı çekmeme izin vermediler. Ben de en son savcılığa şikayette bulunacağımı söyledim. Benimle iletişimde oldukları WhatsApp numaralarından C**k*** ve M**a*** isimli şahıslar beni engelledi ve forex hesabımı sildiler. Ama WhatsApp görüşmeleri, hesap bilgileri, hesap hareketleri dahil her şeyin ekran görüntüsünü almıştım. Detaylı bir dosya ile savcılığa başvurdum. 

Gelişme
Gelişme

16 Haziran 2021 14:27

23 Şubat 2021 tarihinde yüklü bir meblağ yatırarak sistemlerine kayıt oldum. Kısa sürede yatırdığım parayı iki katına çıkardım ve çekme zamanı gelince 18 Mart 2021’de 1750 USD civarında seyreden ons altını 1 senedir düşmediği seviye olan 1569 USD’ye gelmiş gibi sistem oyunu ile paramı sıfırladılar. Bu olayı çözmelerini istedim 1 hafta oyaladılar ve ben de Şikayet Var’a yazdım. Benimle iletişime geçtiler Şikayet Var‘da bulunan şikayeti silersem parayı hesabıma geri koyacaklarını söylediler. Sildim ve forex hesabıma paranın bir kısmını koydular.

Çekmek istediğimde yine parayı çekmeme izin vermediler. Ben de en son savcılığa şikayette bulunacağımı söyledim. Benimle iletişimde oldukları WhatsApp numaralarından C**k*** ve M**a*** isimli şahıslar beni engelledi ve forex hesabımı sildiler. Ama WhatsApp görüşmeleri, hesap bilgileri, hesap hareketleri dahil her şeyin ekran görüntüsünü almıştım. Detaylı bir dosya ile savcılığa başvurdum. Gerekli araştırma yapılıyor ve bu kişilerin kontak numaralarının ayrıca IBAN larının başkalarının üstüne kayıtlı olduğu tespit edildi. yanıltıcı bir firma  .

Xprime Capital Logo
Xprime Capital20 Haziran 2021 19:47
Yağmur
Yağmur21 Haziran 2021 11:03

1) Öncelikle hesabı inceleyebilmeniz için kapatmış olduğunuz 80104** numaralı hesabı açabilmeniz lazım. Lakin hesap kapalı. İçinde para olan ve hala işlem yapılan hesabı kapattınız ben sizi savcılığa vereceğimi söyledikten hemen sonra. Haliyle kapalı silinmiş olan hesabın neyini kontrol ettiniz? Ha yok hesabı açacağız içindeki parayı hesabınıza yollayacağız ve sonra sileceğiz hesabı diyorsanız çok süper olur. 2) Doğru kendi işlemimi kendim yaptım ama fiyatlandırmalara benim değil sizin müdahaleniz oldu zaten sorun olan benim kapattığım pozisyonlar değil sizin fiyatı manipüle edip otomatik kapattırdığınız pozisyonlar. Yani yukarıda yazılanları ve benim attığım ekran görüntülerini incelemediğimizi daha da belli edemezdiniz. Gelelim eğitim meselesine ben forex i 5 senenin üstündedir kullanmaktayım. 5 senede sizin burda 5 günde yaşadığımı yaşamadım. Hiçbir zaman fiyatların 1700den 1500e bir anlık pozisyon çökertmek için çekildiğini görmedim göremem. Bunu SPK’ya bağlı firmalar yapmaz SPK’nın onlardan bunu misli olarak çıkaracağını bilirler. Ancak takip edilemeyen ve hak iddia edilemeyeceği sanılan firmalar buna cüret edebilir. Nitekim bu durumda edilmiştir. 3) Şirketiniz dünya genelinde yok, zaten Türkiye’de de SPK’ya üye değilsiniz. Bana emniyetteki polisler bile siz paranızı kapıya koymuşsunuz ve inşallah alınmaz diye ummuşsunuz dedi siz o derece yoksunuz. Yurt dışından alınmış bir IP üzerine kurulu olan, başkalarının adına açılmış hesap ve telefon numaralarıyla ve tabela şirket ismiyle insanları yanıltan İstanbul’da bir evden operasyon yöneten birkaç kişisiniz. Haliyle bir markanız yok, değeri zaten yok. Haklarınız saklı madem lütfen bana bir dava açın da gerçek adres ve telefon numaralarınızı sisteme girmiş olalım da savcıların işlerini kolaylaştırın benim size açtığım soruşturma rahatça ilerleyebilsin. 4) Şikayetim yoktur diye bir kağıt şikayet vara yollamışsınız, bana ait olmayan bir imza ile onları da yanıltmaya çalışmışsınız. Onlar da benim attığım suç duyurusu evrakındaki imza ile karşılaştırdı da gördüler gerçek imzamı. 5) Yukarıda yazdığım şikayette yalan bir nokta olsa zaten durmayıp davayı çoktan açmıştınız beni arayıp tehdit etmezdiniz. Dürüstlük timsali olan sizlerseniz eğer önce yok ettiğiniz paraları iade edersiniz. Sonra yaptığınız bu işleri sonlandırırsınız.

Benzer Şikayetler

profile
  • 264
  • 20 Haziran

Xprime Capital Şikayetim Çözülmedi Ama Çözüldü Gözüküyor

Xprime capital adlı isimli firmaya 21 Ekim 2021 tarihinde şikayet yazmıştım. Kurum tarafından herhangi bir çözüm olmadığı halde site de çözüldü şeklinde belirtilmiş durumda. Siye yöneticilerinden ricam çözüm olmadığı halde çözülmüş gösterilen durumun düzeltilmesidir teşekkürler

Devamını Oku
  • profile
  • profile
2 Destekçi
profile
  • 964
  • 30 Mayıs
profile
Hüseyin sonuçtan çok memnun
  • 30 Mayıs 12:42

Xprime Capital Tarafından Yaşatılan Yanılgı

13 Temmuz 2021 19:48 xprime capital tarafından yaşanan mağduriyet xprime capital isimli yatırım danışmanlığı firması beni arayarak tamamen resmi bir k...

Devamını Oku
  • profile
  • profile
2 Destekçi
profile
  • 571
  • 05 Nisan

Xprime Capital İlk İşlemde Hesabım Sıfırladılar

1 gün dahi geçmeden hesabım patladı bilginiz olsun standart hesap açıp bu piyasaya girmeyin ben böyle bir mağduriyetle saatler içinde hesabım sıfırladılar. Gold bir hesabım olduğunu sanıyordum açıldıktan sonra öğrendik ve işlemlerde anlatılmayan yüzünü gördük. Ön müdahalede yapılmadı ilk işlemde hes...

Devamını Oku
  • profile
  • profile
  • profile
4 Destekçi
  1 Yorum
profile-icon
Yorum yazabilmek için ya da .

4 Yorum

Emre
Emre
 

Yağmur bana ulaşman lazım bir e mail falan yazmamız lazım

Yağmur
Yağmur
 

Yazın mail adresi doneyim ben mail ile

Erdal
Erdal
 

Savcılığa verin çekinmeyin. Ben verdim sizlerde verin.

Emine
Emine
 

Merhaba yağmur hanım bende aynı sorunu yaşadım. Şu an bende dava açamaya hazırlanıyorum. Bana ulaşabilirseniz bende süreçle ilgili sizden bilgi almak isterim.