Xiaomi Garantili Ürünüm İçin 6 Bin Tl Ücret İsteniyor

Ugur
13 Eylül 08:57

Xiaomi 2 Pro bakım robot süpürge aldım. Yaklaşık bir yıl önce üründen koku gelmeye başladı ve ürün süpürdükten sonra tekrar şarj olmadı. Garantisi olduğu için garanti firmaya kargoladım. Firma beni arayıp 6.000 TL'lik bir ücret talep etti ve bu ücreti elektrik şirketinden alabileceğimi söyledi. Elektrik şirketini aradım. Elektrik şirketi 'Neye dayanarak size bu ücreti ödeyeceğiz?' dediler. Bizim ürünümüz hatalıymış, yanmış ve garantisi olan ürün çöp oluyor. Firma hiçbir şekilde ilgilenmiyor. 6.000 TL'ye yeni robot süpürge alınır. Sorunun hemen çözülmesini ve ürünümün tadilatının yapılmasını istiyorum. Ben neden ücret ödeyeyim?

13 Eylül 08:44

Yaklaşık 1 yıl önce aldığım Xiaomi robot süpürge şarjdayken aniden koku geldi ve fişini çektim Daha sonra şarj olmamaya başladı Ben de firmayı arayıp konuyu belirttim ürünü kargoladım ürünü ürün için beni aradıklarını aradıklarında 6.000 TL'lik bir ücret talep ettiler ve bunu da elektrik şirketinden alabileceğini söylediler yüksek voltaj nedeniyle yanmış denildi fakat elektrik şirketi bunu kabul etmedi evde hiçbir ürün yanmamışken robot süpürge mi yandı ben bu 6.000 TL'yi ödemesem ürünüm çöp oluyor zaten 6.000 TL'yi robot süpürge bile alabilirim yeni Bu ürünün garantisi ne işe yarayacağını anlamadım garantili olan ürün için ben neden ücret ödeyeyim lütfen ilgilenirsin dönüş yaparsın

Xiaomi Robot Süpürgem Çalışmıyor

Cansu