Wome Deluxe 25 Eylül 2021 tarihi için rezervasyon yaptırmıştık ananemin ani vefat ve annemin uzun süredir kanser tedavisi görüp ölüm haberi geldiğinde fenalaşıp hastaneye kaldırılması sebebiyle rezervasyonu iptal etmek zorunda kaldık. Ölüm belgesi sunup ücreti iade almamız gerekirken otel bu rezervasyona no Show kararıyla bizlere dönüş yapmıştır yani otel iadesi asla yapılmayacak hatta bu ücreti başka bir tarih de de kullanmayacaklar bilgisi verdiler. Wome Deluxe otel hakkımızı yedi. Avukatımızla yasal işlemleri başlatıyoruz dememize rağmen hiçbir şekilde yetkili tarafından aranmadık mağduriyetimiz giderilmedi.
Değerli misafirimiz rezervasyonunuzu halal bokıng acentası yolu ile yaptığınız için acantanız ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.acentanızdan bize gelen talep doğrultusunda bizim işleme koymamız için.tekrar görüşmek dileğiyle
“Şikayetimle ilgili olarak çok hızlı bir dönüş sağlandı. Depremle olan mağduriyetlere karşı olan hassasiyetlerini dile getirdiler ve bizlerin bu konudaki duygularımıza ortak olduklarını belirttiler. Sözleşmeye istinaden yapılan kesintiyi de iade etme sözü verdiler. Mağduriyetimizi önemseyip bu kadar çabuk çözüm sunmaları bizdeki wome Deluxe karşı daha önceden olan olumlu hislerimizi canlandırdı. Kalitesini gösterdi teşekkürler wome.”
Wome Deluxe otel'den Haziran ayında gitmek için erken rezervasyon yapmıştım. Fakat yaşanan deprem dolayısı ile Malatya'da yaşayan evinde kalamayan yak...
Wome Deluxe otelden 31/01/2023 tarihinde 17/09/2023 tarihi için rezervasyon yaptırdım. Hataylı olmamdan dolayı ve şiddetli depremden dolayı iptal etmek için aradım. Önce bana eylül için daha çok süre olduğunu belirtti. Defalarca arayıp iptal etmek istediğimi belirttiğimde bana kesintili geri iade gö...
“Misafir ilişkilerinden Emre bey'e çok teşekkür ederiz.
Yemek konusunda ve oda konusunda çok yardımcı oldular bize özel yemek hazırlayıp oğluma özel çorba hazırlattılar.
Bu davranışı bir tek bize değil dileyen tüm misafirlere yapıyorlarmış önemli olan bu zaten.
Havuz konusunda temizlik için bir şey yapamıyorlar mış bilgi verdiler. Tekrar Emre bey'e teşekkürlerimizi iletiyoruz 2 aile olarak.”
Otele geldiğimiz günden beri ne çorba içtik ne de düzgün bir yemek yiyebildik devamlı pide patates pizza yiyebiliyoruz.
Çorbalar aşırı salçalı ve yağl...
3 günden beri klima çalışmıyor. 6. Ve 7. Kattaki klimalarda sorun olduğu ve çalışmaların devam ettiği söylendi. Fakat sorunlar 3 gündür giderilemedi.
Yarın tatilimiz bitiyor fakat tatil boyunca geceleri uyuyamadık ve telafi için hiçbir girişimde bulunulmadı.
3 yıldır keyifle gittiğimiz otel enfeksiyon baş gösterdiği yer olmuş durumda. Wome Deluxe otelle 5 aile konakladık. Dün ayrıldığımız otelden 3 hastane...