Wmf Kapak Sorunu Var

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetvar.com üzerinden paylaşmış olduğunuz konu hakkında takip sürecimiz başlatılmıştır. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi için gerekli araştırmalarımızı tamamlayarak, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi Çağrı Merkezi 444 40 50 E-mail: [email protected] Web Adresi: www.wmf.com.tr www.tefal.com.tr www.rowenta.com.tr www.moulinex.com.tr www.krups.com.tr

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Groupe SEB Müşteri İletişim Merkez ’inden (09.00-18.00) bizlere ulaşabilirsiniz. Size en kısa sürede yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi Çağrı Merkezi 444 40 50 E-mail: [email protected] Web Adresi: www.wmf.com.tr www.tefal.com.tr www.rowenta.com.tr www.moulinex.com.tr www.krups.com.tr
Kapağı açılmıyor yemek içinde kaldı, WMF perfect modeli, servise çorbayla göndereceğim, bu gidişle. İlk aldığım günden beri sorun yaşıyorum. Bu seferde kapakta sorun yaşadım. Ama bir şekilde açmıştım. Şu an hiç açılmıyor, benim için hayal kırıklığı resmen.
Yazdığım şikayet de 2. Belge fatura bilgilerimi açık açık görünüyor, tel isim ve adres, lütfen o bölümü kamufle edebilir misiniz