Wish Ürün Teslim Sıkıntısı

Metin Metin10 Kasım 2020 10:08

Piyasa değeri 10.000 TL olan Xiaomi Redmi book 14 inç laptopu 2.133 TL'ye aldığımı sandım. Aradan 30 gün sonra ürün teslim edildi yazdığında. Müşteri hizmetlerine ürünü teslim alamadığımı söyledim. Bana 3-4 gün daha bekleyin dediler. Ben beklemedim PTT den aynı kodu sorgulattım. 31 TL masrafı olan paket/zarf 200gr olan farklı ürünü faklı ilde farklı kişi teslim almış. Müşteri hizmetlerine satıcı başka siparişin takip numarasını girmiş sisteme dedim. Müşteri hizmetleri bana üzgünüz ürününüz başka bir adrese teslim edilmiş dedi. Para iadeniz yapılacak dedi. Ve 2-3 gün içinde para iadesi yaptılar. Emin emin konuştu. Müşteri hizmetleri deseydi bana satıcının hatasından dolayı özür dileriz anlardım. Eğer o ürün laptop olsaydı vergisi masrafı 200 TL tutardı ve 200gr paket görünmezdi. 100+ ürün sattılar. Herkes benim gibi takip edemeyebilir. Wish sistemine benim adıma olmayan gönderi takip kodunu nasıl girebiliyorlar.

counter-icnSizin de benzer bir şikayetiniz varsa
  • Yorum yazabilmek için ya da .

  • profile-icon Koray 15 Kasım 2020 00:57  

    Paranızı 30 gün boyunca kullandılar. Masrafsız faizsiz kredi verdiniz wishe, olay bu bence.

  • profile-icon Öner 14 Kasım 2020 05:23  

    Beleş sirke baldan tatlıdır 😂😂10 liralık cihazı kimse 2 liraya vermez, bilinen güvenilen yerleri seçim değerinde satın alın.

  • profile-icon Görkem 12 Kasım 2020 22:05  

    Kusura bakmayın ama 10 Bin tl olan bir ürünü 2 bin TL'ye nasıl alabilirsiniz mümkün mü

    Cevapları Gizle (1) arrow
    profile-icon Metin 13 Kasım 2020 10:22  

    Görkem bey en kötüsü şifresiz çekim olduğu için. Bankadan iptal ettiririm diye düşündüm. Daha önce kayyum atanan bir bilgisayar firması da ürünümü göndermedi. Bankadan para iadesi yaptırdım 2-3ay sürdü

  • profile-icon Berke 12 Kasım 2020 20:12  

    Zaten Wish te 6 dolara Airpods satılıyor. Ama gelmiyor Airpods un fiyatı aslında 1000-2000 lira

  • profile-icon Ali 12 Kasım 2020 10:23  

    Hocam iyi cesaret ben çorap boxer gibi ucuz şeyler aldığım halde bir iki kere kargo kayboldu kaybolan ürünün parasını alamadım ama elime ulasan arızalı ürünün para iadesini yaptılar 1 $ di tabi büyük siparişe cesaret edemezdim helal olsun

    Cevapları Gizle (2) arrow
    profile-icon Metin 06 Aralık 2020 23:59  

    Hasan bey Wish asistandan ilerliyorum sorununuz çözülmedi şeklinde ilerliyorum. En sonunda talebiniz alındı diyor. Sonrasında seda hanım diye biri cevap döndü

    profile-icon Hasan 13 Kasım 2020 21:28  

    Siz çok şanslısınız yine ben bin tl yi gecik ürün aldım parasınıda hesaptan yolladım 3 gün sonrada siparişiniz iptal oldu para iadeniz yapılacak dendi 2 ay olacak muhatap bulamıyorum. Siz kiminle nasıl görüştünüz lütfen yardımcı olun

  • profile-icon Mehmet 11 Kasım 2020 11:50  

    Bu Wish'in genel olarak yaptığı bir şey ekran kartı aldım ayakkabı bağcığı geldi

İlginizi Çekebilecek Diğer Şikayetler