Winex Markets paramı Kaybettim

Fuat bey merhaba, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılmıştır. Sizlerin de bildiği üzere yatırım piyasalarında kar/zarar olabilmektedir. Kasıtlı bir şekilde kayıp söz konusu değildir. Yatırım yaptığınızda kurumumuz tarafından hoşgeldin bonusu tanımlanmaktadır. Hesaptaki işlemlerinizi ve görüşme notlarımızı kontrol ettiğimizde pozisyon kapatma, farklı ürünlerde işlem verme gibi öğretileri sizlere anlatmak istememize rağmen müsait olmadığınızı belirterek telefonu kapatmışsınız. İşlemden çıkma ve analiz bilgisine sahip olmadan ise kendiniz aynı işlemlere devamlı girerek hesabınızı zarara uğratmışsınız. Ayrıca verilen altın işleminde savaş haberleri gündemde olduğundan doğru bir yön ancak kalan son bakiyenizle işleme girip 4 piplik hareketten zarar görmüşsünüz piyasa için normal bir durum olduğundan hesabınızın stoplanmasını buna bağlamamız çok doğru olmayacaktır. Ödeme alamayanlar var diye belirtmişsiniz kurumumuzda asla ödemesini alamayan yatırımcılarımız olmamıştır. Lütfen tarafımıza ulaşarak bilgisini iletebilirsiniz. Kurum olarak başarımız ve güvenilirliğimizle yatırımcımızın daima yanında olup uzun yıllardır hizmet vermekteyiz. Sizlerle de yeniden çalışmaktan mutluluk duyar, iyi günler dileriz.
Yatırım yaptırmak için ilk başlarda kredi veriyoruz filan diyorlar. Sonrada içerideki paranızı eritmek için sürekli yanlış işlem veriyorlar. Siz kar yapacağınız bir işlem yapsanız bile hemen mesaj atıp bir işleme sokuyorlar. Altın piyasası düşecek diye işlem yaptım. Hemen mesaj attılar, altın yükselecek diye işleme soktular ve altın düşmeye devam etti, paramı kaybettim. Kaybetmesen de fark eden bir şey olmaz ödeme alamayanlar var