Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Winex Markets ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Merve sonuçtan hiç memnun değil

2 Destekçi

Merve 13 Nisan 2022 23:34
Winex Markets Winex Yatırım Kasıtlı Zarar İşlemi

1 ay önce Winex Markets müşteri temsilcisi Defne hanımla görüştük bizim şirketimizle çalışın kazanç sağlayın diye bayağı bir ısrarcı oldu dün ikna oldum ve hesap açtım başlangıç için 110 dolar yatırdım Umut beyle çalıştık 24 saatte bakiyem sıfırlandı. Kasıtlı olarak kaybedeceğim işlemler açtırıldı. Kripto piyasasını bildiğimi ancak forex piyasasını pek bilmediğimi başlangıçta bildirmiştim 100 dolar gibi küçük bir miktarla başlayın 0.01 lot işlemler açarız öğrenirsiniz dedi sonra hesap iki işlemde zarar edince 0.3 lot işlem açtırıp zararı kapatalım dedi ama saatler içerisinde sıfırlandım 110 dolarla girdiğim için sıfırlandığını söyledi başlangıçta ise yukarıda belirttiğim gibi tavsiye edilmişti. Paramı geri istiyorum. Yasal yollara başvuracağım.

Winex Markets Logo
Winex Markets18 Nisan 2022 11:45
Merve03 Mayıs 2022 19:58

Bu kadar kısa sürede bakiyemin sıfırlanmasını ne bu söyledikleriniz ne de piyasa hareketleri açıklayamaz. Kasıtlı işlem açtırıldı.

2 Destekçi

01 Aralık 2022

Winex Markets Sistemde Görünmeyen Para

Winex market kasımın 1 de 300 paund yolladım. Elim de gönderdiğime Dair doküman ve belgeler, ama dediklerine göre para hesaplarına yatmamış. Banka ile görüşün diyorum, görüştük gelmemiş diyor, ben gönderdiğimi belgelerle ispatlıyorum, kendilerinden gelmediğine Dair belge istiyorum. Doküman istiyorum...

26 Eylül 2022

Winex Markets Hesap Patlaması Stop Out

26.09.2022 tarihinde gbpusd nin 13 pips olan spread 1400 pips oldu 1.0350/. 1.0490 şeklinde spread açılmasından dolayı hesabım patladı stop out oldu winex markets in gerekli tutarın hesabıma iade edilmesini arz ederim... Bu kadar spread açılması hiç anormal değil

Winex Markets Hesap Patlaması Stop Out
1 Destekçi
08 Eylül 2022

Winex Markets Yalan Beyan Ve Yanıltma

İşlemleri hep ters çıkıyor. Büy dedikleri yerde sell sel dedikleri yerde büy başka firmada hesabım vardı yardım ederiz deyip 2 tane hesabımın patlamasına sebep oldular kesinlikle güven verilmeyen bir yer.

1 Destekçi

2 Yorum

Alparslan
Alparslan

Winex'den bir dönüş oldu mu acaba?

Merve

50 dolar Bonus tanımlayacağız bununla yapacağınız işlemlerde elde edeceğiniz karı çekebileceksiniz dediler telafi için ama böyle bir Bonus asla yüklenmedi hatırlatmama rağmen herhangi bir dönüş ya da çözüm önerisi sunulmadı. Kasıtlı yapıldığını düşünmekteyim hala.