Winex Markets Sistemde Görünmeyen Para

Banka dan resmi evrak alabilirsiniz ya da kendi bankama sunacağım bir evrak, ama siz sadece sözde gelmedi diyorsunuz, benim bank a sizden evrak istiyor, Ben size resmi belgeler sunuyorum, ama siz hiçbir şey sunmuyorsunuz, madem öyle neden benden dokuman istiyorsunuz istemeyin, eğer siz birisine para yollasanız Kabul etmese karşı taraf ne yapardiniz? Ben hakkımı tüm mecrada arayacağım. Sağ olsunlar bu konuya hakim tanınmış treder hocalarım da şaşırıyorlar ve bagzi yardim, tavsiye, ve uyarılar da bulunuyorlar. Umarım benim mağduriyetimi gidermek için sizde çalışmalara devam edersiniz Teşekkürler. Hi bu arada kur hesabi farkmetigini aradaki fark kesilip hesaba yattığını bildirdi bankam.
Winex market kasımın 1 de 300 paund yolladım. Elim de gönderdiğime Dair doküman ve belgeler, ama dediklerine göre para hesaplarına yatmamış. Banka ile görüşün diyorum, görüştük gelmemiş diyor, ben gönderdiğimi belgelerle ispatlıyorum, kendilerinden gelmediğine Dair belge istiyorum. Doküman istiyorum ki olayı araştıralım diyor. Biz size extralarımızı yollayalım, bir de nereye yazarsanız yazın diye artış konuşmaları var, bundan sonra tövbe lisans dışı bir aracı kuruma para yatırmıyacam, bakalım şimdi nasıl bahane bulacaklar?