Winex Markets Hiçbir Şekilde Kazandırmıyor!

Ziya bey merhaba, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılmıştır. Özellikle sizlerin de bildiği üzere yatırım piyasalarında kar/zarar olabilmektedir. Kasıtlı bir şekilde kayıp söz konusu değildir. Üstelik işlemlerinizde sizin de ekran resmini paylaştığınız üzere altın işleminden SL (zarar durdur) koymayıp kendiniz açtığınız işleminizden yatırdığınız bakiye kadar zarara uğramışsınız. Aslında bizim işlemlerimizle zararda olmayan hesabınız SL koymadığınız için stopout olmuştur. Piyasada olumlu kabul görür bir başarı oranımız mevcuttur. Kurum olarak zararı minimize edip kar oranının yüksek olmasına önem vermekteyiz. Başarımızla yatırımcımızın daima yanında olup uzun yıllardır hizmet vermekteyiz. Sizlerle de yeniden çalışmaktan mutluluk duyar, iyi günler dileriz.
Winex markets kazandırmıyor. Yaklaşık 40 gün önce ısrarla aranmama istinaden kuruma girmiş bulundum ve 300 $ ile başladım ama 40 günde hesabım stop olmuştur sözde uzman danışman o** bey benim danışmanımdı ama hiçbir uzmanlıktan alakası yok sürekli kayıp sürekli zarar kafalarına göre işlem yönlendiriyorlar bile bile zararda işlem veriyorlar 40 günde 1 $ bile kâr etmez mi insan ama bunlar işin yanıltma kısmında. Gereken yerlere de şikayette bulunacağım bu kurumla ilgili!