WhatsApp Hesabım Spam Nedeniyle Kapatıldı Mağduriyet Yaşıyorum

31 Ekim 08:58

Merhabalar, şirketimizden İstanbul Maratonuna katılacak kişilerle bir WhatsApp grubu kurmaya çalışırken hesabım spam dolayısıyla kapatıldı. Acilen grubu açabilmem gerekmekte. Aynı zamanda kişisel whatsappım olduğu için de mağduriyet yaşıyorum. En kısa sürede açılmasını talep ediyorum.

Kübra

Grup kuruyordum öğretmenim öğrencilerimi bilgilendirmek için bir anda gitti 🥺

İlayda

Benim akşam 21 civarında tekrar açıldı. Açmaya çalıştığım grup kurulamadı şeklinde duruyordu. Yanlışlıkla tıkladım tekrar kilitlendi. Sabah açıldı bu sefer grubu silmeye çalıştım tekrar kapandı. Genellikle 6-7 saat sonra açılıyor ama temelli banlanmaktan çok korkuyorum o yüzden o gruba silmek için bile bir daha dokunmayı düşünmüyorum uzun bir süre. Size de önerim eğer açılırsa birkaç kişiyle minik bir grup kurup linki diğer katılımcılara özelden atmanız olabilir. Benimki 4. Kez spamlanmış oldu böylelikle umarım çözülür. Sadece uygulamaya gözden geçirme talebi veriyorum başka bir çözüm ya da müşteri hizmeti vs de bulamadım maalesef ki :(

Kübra

Ben de aynı durumdayım bir çözüm buldunuz mu acaba?

İlayda

Merhabalar saat 14:50 civarında açıldı aradan on dakika geçmedi ki tekrar spam nedeniyle kapandı maalesef. Ki sadece aradaki süreçte gelen mesajlara cevap yazıyordum. Sizinki neden kapandı bir fikriniz var mı?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Kapandı
Hesabım Kapatıldı