Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2023 08:59

06.06.2023 'de WeMod isimli programa ücretsiz deneme sürümüne üye oldum. 3 günlük deneme sürümü dolmadan iptal etmem durumunda herhangi bir ücret alınmayacağı bilgisi paylaşıldı. Fakat ben üyeliği oluşturduktan sonra kart bilgilerimi kontrol ettiğimde hesabımdan 1.299 liralık bir işlem gerçekleştirildiğini gördüm. Hemen üyeliğimi iptal edip firmanın iletişim bilgilerinde yer alan e-posta adresine "support @wemod.com" üyeliğimi iptal ettiğimi, çekilen paranın iade edilmesini rica ettim. Fakat firmadan herhangi bir yanıt gelmediği gibi ücret iadesi de yapılmıyor. Ziraat bankasına aradığımda harcama itiraz dilekçesi oluşturmam gerektiği söylendi. Fakat provizyondaki işlem dönem içi hareketlere yansımadan itiraz yapılamayacağıyla ilgili işlem bilgi ekranı çıktı. Kartımı yenileme başvurusunda bulundum bir daha çekim yapılamaması için. Bilgim dışında kartımdan çekim yapıldı. Deneme sürümü olmasına rağmen kartımdan para çekildi. Deneme süresi dolmadan çekilmemesi gerekirken. Yardımcı olmanızı rica ediyorum. Herhangi bir muhatap bulamıyorum.

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 12:52
Osman sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2025 10:58

Jobleads Üyelik Ücreti İadesi Talebi

01 Ocak 2025 15:02
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Photoleap Uygulaması Hesabımdan Para Çekti

13 Ağustos 2024 21:04