10 Nisan
Zehra'nın Teşekkür Mesajı
“Çok kısa sürede iletişime geçerek ürünü tedarik ettiler. Teşekkürler”

Wee Baby pipetli suluk kullanıyorduk. Pipeti yırtıldığı in bu siteden destek aldık ve yedek parça yi sitesinden temin ettim. Simdi ise sorunum pipet İçine kaçıyor. Borulara baktım kısa kalıyor. Ürünü aldığımda kendi içinde olan borusu biraz uzun olduğu için bir sıkıntı olmuyordu. Yani tekrardan hem yedek pipete hem kargoya para verdim ama yine sonuç hüsran...

Wee Baby Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 sa 39 dk
Wee Baby Logo
10 Nisan 10:20

Değerli Tüketicimiz, Konuyla ilgili mail adresiniz üzerinden sizinle iletişim kurulmuştur. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla

Zehra
15 Nisan 03:54

Çok kısa sürede iletişime geçerek ürünü tedarik ettiler. Teşekkürler

Wee Baby Yedek Parça Ulaşımı

28 Temmuz

Wee Baby suluk kullanıyoruz. Çok memnunuz 2 senedir akıtma olmadı kaç kere düştü kırılma çatlama olmadı fakat oğlum büyüdüğü için artık ısırmaya başladı ve pipette hasar oluştu. Yedek pipetinizi bulamadım. Hiçbir yerde. Suluğu değiştirmek daha pahalıya mal oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Wee Baby Pipetli Suluk Başlığı

09 Ekim 2022

Wee Baby pipetli suluğunun pipetinin ucu kopmak üzere Hiç kullanılamaz durumda. Çok memnundum suluktan. Yedek parça araştırdım fakat yok. Bir pipet ucu için yeniden suluk almak istemiyorum. Böyle ünlü bir markanın Yedek parçası neden satılmıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim lütfen

Wee Baby Pipetli Suluk Başlığı

Wee Baby Suluk Pipeti Koku Küflenme

3 hafta önce

Wee Baby suluk pipeti sorunu yaşıyoruz aşırı kokma yaptı ve küf oluştu temizlenmiyor da yenisini göndermenizi talep ediyorum. Yedek parça olarak da temin edilemiyor. Yardımcı olabilir misiniz. Lütfen suluğumuzu şu an kullanamıyoruz mağduriyet yasıyoruz.

Wee Baby Suluk Pipeti Koku Küflenme

Wee Baby Suluk Pipeti Yedek Parçası Temini

25 Ağustos

Çocuklarıma almış olduğumuz Wee Baby suluğunun pipet kısmı koptuğu için yenisi almak zorunda kaldım. Yedek parça bulamadığımız için sürekli yeni suluk...

0 Yorum

Wee Baby Şikayetvar üye markasıdır