Wee Baby Pipetli Suluk Kapağı Kırıldı

22 Mart

Wee Baby markalı mor pipetli suluk almıştım kapağı kırıldı yedek kapak ta bulamıyorum sadece kapak in çöpe de atmak istemiyorum yedek parça için yardımcı olur musunuz? Şikayetimizi çözüme ulaştırırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Wee Baby Pipetli Suluk Kapağı Kırıldı
Wee Baby Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 sa 39 dk
Wee Baby Logo
22 Mart 17:56

Değerli Tüketicimiz, Konuyla ilgili mail adresiniz üzerinden sizinle iletişim kurulmuştur. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla

Sinem
23 Mart 16:33

Mailimde göremedim cevabinizi

Wee Baby Logo
23 Mart 16:40

Merhaba, 22.03.2023 17:56'da yanıtlanmıştır. Posta kutunuzu tekrar kontrol etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

Wee Baby Yedek Parça Ulaşımı

28 Temmuz

Wee Baby suluk kullanıyoruz. Çok memnunuz 2 senedir akıtma olmadı kaç kere düştü kırılma çatlama olmadı fakat oğlum büyüdüğü için artık ısırmaya başladı ve pipette hasar oluştu. Yedek pipetinizi bulamadım. Hiçbir yerde. Suluğu değiştirmek daha pahalıya mal oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Wee Baby Wee Suluk Yedek Silikon Pipet

09 Temmuz

Wee Baby suluk kullanıyoruz. Kullanan yaklaşık 2 yaşında olduğu için pipetin ucunda kopukluklar oluştu kızımız kaynaklı olduğundan bizde pipet in yenisini alalım diye mağazaları gezdik internette aradık ancak bir türlü bulamadık böyle bir markanın yedek parça üretimi yaptığını düşünüyorum ama pipet ...

Wee Baby Silikon Pipet Kısmı

17 Haziran

Yaklaşık iki yıldır kullanıyoruz. Kardeşim silikon pipet kısmını ısırıp kopardığı için kullanılamıyor. Sadece pipet için suluğu çöpe mi atalım? Böyle bir markadan beklenmeyecek bir şey gerçekten araştırdım ama bulamadım. Yedek parça yardımcı olur musunuz? Rica etsem.

Wee Baby Silikon Pipet Kısmı

Wee Baby Suluk Yedek Parça Sorunu

25 Nisan

Oğlum için kullandığımız Wee Baby suluktan gayet memnunduk. Suluğun pipet kısmını komple değiştirmek zorunda kaldık ancak hiçbir yerde yedek parça bulamadık. Wee Baby gibi kurumsal bir firmanın bu sorunu yaşatması beni şaşırttı. Bu sorunun çözülmesini talep ediyorum.

0 Yorum

Wee Baby Şikayetvar üye markasıdır