Watsons Sokak Bilgisini Sürekli İstiyor

31 Mayıs

Fatura Adresimi yazarken sokağım olmadığı için siparişi veremiyorum. Bu yüzden de siparişi tamamlayamıyorum. Oturduğum civarda hiç sokak bilgisi de yok, ancak sürekli sokak bilgisi istiyor. Bu durumu çözmek için ne yapabilirsiniz, çözümü nedir? Acil biraz

Watsons Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 34 dk
Watsons Logo
31 Mayıs 17:31

13 saat önce

28 Eylül'de mağaza teslimat yöntemiyle vermiş olduğum sipariş 28 Eylül'de kargoya verildi ve bugün yani 29 Eylül'de kargo şirketinin dağıtıma çıkarıp (alıcı adreste tanınmıyor) notuyla iadeye göndereceğini öğrendim. Hali hazırda mağazaya teslimat olan bir sipariş nasıl olur da alıcı adreste bulunama...

Watsons Yanlışlıkla Siparişimi İptal Ettim

13 saat önce

Watsons'dan eylül ayı sürpriz kutusunu sipariş verdim. Kargo ile ilgili hiçbir bilgiye ulaşamadım. Watsons'dan gelen bir mesajda kargomun geciktiğini ve ulaştıracaklarını söyleyen bir mesaj aldım. Mesajın sonunda 4946 adresi wts yazınız diye bir cümle vardı ve ben de kargo takibi için olduğunu sanıp...

Watsons Sipariş Adresi Değiştirme

14 saat önce

Watsons'tan sipariş verdikten sonra sipariş adresimi değiştirmem gerekti, şehir dışına çıkıyorum siparişimin adresini değiştirmek istiyorum ama müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Bir an önce sorunumun çözülmesini istiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz.

Watsons Müşteri Temsilcisine Bağlanamama

3 gün önce

Watsons'tan dün sipariş oluşturdum. O sırada Ankara'daydım. Dün özel sebeplerden kaynaklı acilen şehir değişmem gerekti ve Ankara'ya gelmeyeceğim. Teslimat adresini değişmem gerekiyor, o yüzden lütfen yardım edin. Wepten müşteri temsilcisine bir türlü bağlanamadım.

Watsons Müşteri Temsilcisine Bağlanamama

0 Yorum