Watsons Şifre Yenileme Maili Gelmiyor

31 Mayıs

Watsons şifremi unuttum. Kartımla web sitesinden alışveriş yapamıyorum. Şifremi yenilemek istiyorum ama mail hesabıma hiçbir şekilde yenileme maili gelmiyor. E postamı sürekli kontrol ediyorum ama hiçbir mesaja ulaşamıyorum. Bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum.

Watsons Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 34 dk
Watsons Logo
31 Mayıs 13:40

Watsons Hesabıma Giriş Yapamıyorum.

1 gün önce

Watsons uygulamasını indirdim giriş yapmak istiyorum. Şifre yanlış diyor şifremi kabul etmiyor, şifremi unuttum kısmına basınca maile şifre yenileme gönderdiğini söylüyor. Ama kesinlikle mail gelmiyor defalarca bakmama rağmen anasayfayı yenilememe rağmen gelmiyor. Card numarası ile giriş yapmaya çal...

Watsons'a Giriş Yapamıyorum

1 gün önce

Watsons şifremi unuttum fakat e-postaya herhangi bir mail gelmiyor. Şifremi yenileyemiyorum. Watsons'ta numaram ile indirimden yararlanabiliyorum. Watsons kartımı kaybettiğim için online de card istiyor. Bunun için müşteri hizmetlerini arıyorum ama teknik bir şeyler yüzünden cevap veremediklerini sö...

Watsons Uygulamasına Giriş Yapamıyorum

1 hafta önce

Watsons kart şifremi unuttum mail adresime asla şifre yenileme maili gelmiyor defalarca denedim müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum. Nasıl giriş yapabilirim bu durumda 1 aydır giriş yapmaya çalışıyorum. Şifre yenileme maili almaya çalışıyorum olmuyor

Watsons Parola Yenileme Problemi

14 Temmuz

Watsons şifremi unuttum. Ama şifre yenilemek istediğimde mail atmıyor. Yeni üyelik açacağım izin vermiyor numara yanlış diyor alakasız. Çok kötü bir durumda kaldım. Yetersiz bir internet sitesi yapmışlar çözüm de yok. Kartım var puanım var çöpe mi gidecek?

0 Yorum

Watsons Şikayetvar üye markasıdır