Watsons Para İadesi Yapmıyor

29 Mayıs

Watsons uygulamasından 11.04.2023 tarihinde verdiğim siparişim siparişiniz kaybolmuştur denilerek ben istemediğim halde iade edildi ve ben 1 aydır para iademin yapılmasını bekliyorum. Her aradığımda size geri dönüş yapılacaktır deniliyor ama bana dönüşte yapılmıyor. Param ® iade de edilmiyor.

Watsons Şikayetvar üye markasıdır
30 Mayıs 15:33

Bana geri dönüş yapılmadı

Watsons Habersiz Sipariş İptali

2 saat önce

Sipariş veriyoruz 1 hafta oluyor. Hazırlanacak diyor sonra siparişiniz iptal edilmiştir. Kartınıza iadesi yapılmıştır diye bugün mesaj geliyor, sizden alışveriş yapmak tam bir Çin işkencesi, kampanya varken alıyoruz diye hemen geri iptal ediyorsunuz, sorunumu ivedi şekilde çözün.

Watsons Paramı İade Etmedi

3 saat önce

Watsons para iademi gerçekleştirmedi. 25 Eylül'de sürpriz kutu aldım, ertesi gün siparişim iptal edildi ve 26 Eylül'de bankama iade edileceğine dair mesaj atıldı. Bugün bankamı aradım ve herhangi bir iade olmadığını söylediler. Paramın iadesinin derhal yapılmasını istiyorum.

Watsons Paramı İade Etmedi

6 saat önce

Watsons İnternet sayfasından kampanyadan yararlanmak için birkaç ürün sipariş ettim. Ettiğim günden bu yana siparişlerim oluşturuldu olarak gözüküyor ve hazırlanıyor olarak ilerlemedi. Ödemesi kartımdan çekildi, ekrana tebrikler siparişiniz onaylandı yazısı bile geldi. Watsons'a mail attığımda "Sipa...

9 saat önce

Bana teslim edilmeyen ürünün iade ücreti 20 gündür ödenmedi. Koskoca firma paramın iadesini yapmıyor. Sn. Gökhan A****, 0085675659 numaralı numaralı siparişinizin iadesi kartınıza yapılmış olup yansıma suresi bankanıza bağlı olarak değişmektedir. B016 bu mesaj 7 eylülde. Acil çözüm yoksa Tüketici Ma...

0 Yorum

Watsons Şikayetvar üye markasıdır