Watsons Mevcut Hesaba Giriş Yapamıyorum

31 Mayıs

Watsons uygulamadan defalarca şifre yenileme maili yollamama rağmen e postama gelmiyor. Eski şifremi de kabul etmiyor. Şifremi yenileyemediğim için giriş yapamıyorum. Günlerdir denememe rağmen giriş yapamadım. Alışveriş yapacağım, dönüş sağlanmasını rica ediyorum.

Watsons Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 34 dk
Watsons Logo
31 Mayıs 21:09

Watsons Giriş Yapamıyorum N

1 gün önce

Hiçbir türlü giremiyorum. Yoğunluktan dolayı sisteme kart numaramda var sistem kabul etmiyor e postayla deniyorum öyle de mail gelmiyor ne yaptıysam giremiyorum. Müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum. Konu ile ilgili Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Watsons Hesabıma Giriş Yapamıyorum

2 gün önce

Watsons hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum fakat giremiyorum. Şifremi yazıyorum kabul etmiyor şifremi unuttum deyip mail gönderiyorum ama şifre yenileme için e posta adresime mail gönderiyorum ama gelmiyor sorunun giderilmesini istiyorum. Geri dönüşünüzü bekliyorum

Watsons Şifremi Unuttum Yapıyorum Ama Şifremi Yenileyemiyorum

12 Ağustos

Watsons'tan Mail Alamıyorum

20 Mayıs
"Şikayetimi gerçekleştirdikten sonra birkaç dakika sonra sorunum çözüldü bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum harikasınız 👍🏻👍🏻 Teşekkürler"

0 Yorum

Watsons Şikayetvar üye markasıdır