Watsons Cart Numaramı Bilmiyorum

13 Eylül
İlayda'nın Teşekkür Mesajı
“Hemen iletişim sağlandı teşekkürler”

Watsons kartımı kaybettim ama telefon numaram ile mağazalardan alışveriş yapabiliyorum. İnternet üzerinden alışveriş yapmak istedim fakat kart numaramı unuttuğum için internetten alışveriş yapamıyorum. İnternetten alışveriş yapmak istiyorum. Günlerdir müşteri hizmetlerini arıyorum ve destek kısmından ulaşmaya çalışıp ulaşamıyorum.

Watsons Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 19 dk 26 sn
Watsons Logo
13 Eylül 16:10
13 Eylül 16:11

Hemen iletişim sağlandı teşekkürler

Watsons Sepetime İndirim Yansımıyor.

Sinem
1 gün önce

Watsons'a ulaşamıyorum ve elit üyeliğimi kullanamıyorum. Alışveriş yapamıyorum. İndirimdeki ürünleri sepetime eklediğimde indirimsiz fiyatı sepetime yansıyor telefon numaram güncel, kartım güncel mağazadan alışveriş yapınca sıkıntı olmuyor ama anlık indirimleri hep kaçırdım. Hiçbir indirim sepetime ...

Watsons Üyeliğim Silindi, Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Sena
4 gün önce

Mail adresime kayıtlı hesabıma ulaşamıyorum. Üyeliğim silinmiş. Mail adresime Watsons üyelerine özel kampanya mailleri gelmeye devam ediyor. Şifre sıfırlama maili talep ettiğimde iletilmiyor. Her zaman alışveriş yaptığım 545*****12 numaralı telefonumu verdiğimde destek çalışanı kayıt bulunamadı diyo...

Watsons Kart Kaybettiğim İçin Kart Numaramı Öğrenmek İstiyorum

Merve
1 hafta önce

Watsons kartımı kaybettim ama telefon numaram ile mağazalardan alışveriş yapabiliyorum. İnternet üzerinden alışveriş yapmak istedim fakat kart numaramı unuttuğum için giriş sağlayamıyorum. İnternet üzerinden giriş yapabilmem için bana yardımcı olabilir misiniz?

Watsons Kayıp Olan Kart Numarasını Öğrenme

Zeynep
1 hafta önce

Kart numaramı nasıl öğrenebilirim Watsons kartımı kaybettim ama telefon numaram ile mağazalardan alışveriş yapabiliyorum. İnternet üzerinden alışveriş yapmak istedim fakat kart numaramı unuttuğum için internetten alis veriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz rica etsem?

Watsons Kart Numaramı Unuttum

Sıla
1 hafta önce

Watsons kartımı kaybettim ama telefon numaram ile mağazalardan alışveriş yapabiliyorum. İnternet üzerinden alışveriş yapmak istedim fakat kart numaramı unuttuğum için internetten alışveriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz rica etsem telefon numaramı ile olur mu

0 Yorum

Watsons Şikayetvar üye markasıdır