Watsons ile ilgili

Watsons Card Numarası Öğrenme

Nimet
Nimet 23 Mart 19:53
Nimet'in Teşekkür Mesajı
“Problemim çok hızlı çözüme kavuştu teşekkür ederim”

Watsons kartımı kaybettim deprem bölgesinde olduğum için şu an çıkarma imkanım yok mağazalarda telefon numaram geçerli oluyor diye biliyorum alışveriş yapabilirim ama internet üzerinden alışveriş yapabilmem için kart numaramı biliyor olmam gerekiyor nasıl öğrenebilirim?

Watsons Logo
Watsons23 Mart 19:57
Nimet
Nimet23 Mart 20:01

Problemim çok hızlı çözüme kavuştu teşekkür ederim

Mnm
4 gün önce

Watsons Kartımı Kaybettim Ve Online Alışveriş Yapmak İstiyorum

Watsons kartımı kaybettim ama telefon numaram ile mağazalardan alışveriş yapabiliyorum. İnternet üzerinden alışveriş yapmak istedim fakat kart numaramı unuttuğum için giriş sağlayamıyorum. İnternet üzerinden giriş yapabilmem için bana yardımcı olabilir misiniz?

1 hafta önce

Watsons Club Kart Aktivasyon

Watsons'tan üyelik için Watsons Club kart aldım internetten aktivite etmeye çalışıyorum fakat olmuyor kart numarası geçersiz diye uyarı veriyor, çok kez denememe rağmen yapamadım. Müşteri hizmetlerini arıyorum ulaşamıyorum lütfen yardımcı olmanızı rica ediyorum.

1 hafta önce
Solmz'nin Teşekkür Mesajı
  • 1 hafta önce

“10 dakika gibi bir sürede dönüş sağlandı ve sorun çözüldü teşekkürler”

Watsons Kart Numarasına Ulaşamıyor

1 Yorum

Banu
Banu

Merhabalar Watsons kart kayıp ama internet üzerinden alışveriş için kart no isteniyor yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca kendi şifrem ile giriş yapamıyorum Watsons sitesine.