VPN - Super Unlimited Proxy Yardımcı Olun Lütfen

VPN - Super Unlimited Proxy Yardımcı Olun Lütfen
20 Temmuz 19:16

App Store'dan VPN Suber uygulamasını indirdim, ücretsiz kayıt olacaktım. Yanlışlıkla yıllık abonelik almaya bastım, o kadar bakiyem olduğunu bilmiyordum. Şu an zor durumdayım. Lütfen yardımcı olun, bu karışık mesajı da 250 karakter olsun diye atıyorum, kusura bakmayın.

20 Temmuz 21:57

Lütfen artık yardımcı olun çaresizce bekliyorum VPN super ücretsiz kullanacaktım yanlışlıkla yılık üye oldum 2.249 TL çekti öğrenciyim ailem atmıştı üye iptal istiyorum param iadesini istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz lütfen

20 Temmuz 21:23

Şu an hiçbir gelişme yok halen çaresizce bekliyorum

20 Temmuz 21:17

VPN super unlimited Proxy uygulamasını indirdim ücretsiz olarak kullanacaktım yanlışlıkla 1 yılık vip üye oldum o kadar bakiyem olduğunu bilmiyordum öğrenciyim lütfen yardımcı olun şu an çok zor durumdayım yeni bugün oldu hemen size ulaştım lütfen yardımcı olun para iadesi istiyorum

20 Temmuz 19:08

Yanlışlıkla VPN super unlimited Proxy uygulamasın da yılık abonelik aldım7 günlük ücretsiz alacaktım yılık aboneliğe basmışım ve kartımda o kadar bakiyem olduğunu bilmiyordum çekti daha bugün oldu lütfen yardımcı olun şu an çok zor durumdayım rica ediyorum yardımcı olun para iadesi istiyorum

20 Temmuz 19:09

Lütfen yardımcı olun

20 Temmuz 19:39

Şu an çok zor durumdayım lütfen en kısa sürede yardımcı olunuz

Berkay

Sorunu çözebildiniz mi? Bir tavsiye olarak, bilinen ve güvenilir şirketleri tercih etmekte fayda var. Bu sayede çözüme daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Ayşe

İade edildi mi benimde basıma geldi

VPN - Super Unlimited Proxy VPN 18+ Şeyler Gösteriyor Şikayetçiyim

Şerif