Vodafone'un Müşterilerini Taahhüt Konusunda Yanıltması.
Vodafone ile 1 sene önce 12+12 aylık taahhüt ile tarife yeniledim. Şimdi ilk dönem taahhüdümün bitmesine yakın Vodafone tarafından telefonla aranıyorum. Taahhüdümün sona erdiğini, avantajlı fiyatlarla devam etmek için yeni bir tarifeye geçmem gerektiği söyleniyor. Vodafone yanımda uygulaması ve 542 sesli yanıt sistemi de aynı mesajı iletiyor.
Benim tarife ücretim 110TL. İkinci dönem ücretim ise 20TL fazla olacaktı. Bana teklif edilen tarife 220TL. Üstelik koşullar daha iyi değil. Çok yoğun bir uğraş ile müşteri hizmetlerine ulaştım. Onlarda önce taahhüdümün bittiğini iddia ettiler. Sonra da 2. Dönem için taahhüdümün devam edeceğini ama 60TL fark olacağını söylediler.
Bunu bana değil, tüm müşterilerine yapıyorlar. Eşime, kuzenlerime, arkadaşlarıma da yapıyorlar. Çoğu kişi de taahhüdünün bittiğini düşünüp çok daha pahalı yeni tarifeye geçtiler.
Bu bir yanıltmacadır, aldatmacadır. Bizden 12+12 söz alırken çok mutlu olan Vodafone, avantajı gitti diye müşterisini yanıltmaktadır. Konuyu önce Tüketici Hakem Heyeti'ne, oradan aldığım sonuçla da, sosyal medya ve gazetelere taşıyacağım. Vodafone dan reklam almayan gazeteler de var.
Vodafone Taahhüt Yenileme Yanlışlığı
Vodafone Müşteri Temsilcisi Yanlış Bilgiyle Yüksek Fiyatlı Tarifeye Geçirdi