Öncelikle kişisel datamı izleyen Vodafone bu paketi kullanmadığımı belirtmeme rağmen (çünkü iş hattım da Vodafone ve başka bir hatta kayıtlı paket kullandım) yine kişisel lokasyon datamı bahane ederek bana paketi ödemem gerektiğini belirtti.
Ben de 1 hafta boyunca yurtdışındaydım ve faturama neden 1 haftalık paket yansımadığını sorduğumda sadece 1 gün dışarıdan bir numara tarafından arandığımı (Kıbrıs'tan aranmışım, halbuki Almanya'daydım) böyle bir hareket olduğunu ve 1 gün yansıtıldığı söylendi. Eğer dışarıdan aranmanın faturası buysa neden dışarıdan aranma ücreti değil de 1 tam günlük sınırsız internet konuşma ve SMS hizmeti ödetilmeye çalışılmakta?
Bu öncelikle Tüketici Hakları kanuna aykırıdır. Müşteri hizmetleri global bir firma olduğu için bu ücretin alındığını söylüyor; bunu ödemem gerektiğini bilseydim zaten ben bu hizmetten yararlanırdım. İnsanlara kullanmadığı bir datayı ödetmeye çalışan Vodafone ve müşteri hizmetlerinin yanlış beyanı ile ilgili hangi şikayet birimine ulaşabileceğim sorulduğunda yukarıda ismi geçen çalışan herhangi bir şikayet birimi olmadığını belirtti.
Vodafone müşterilerine kullanmadıkları bir paketi ödeterek kazanç mı sağlamakta, müşteri hizmetleri de herhangi bir müşteri memnuniyetini önemsemeden müşterilere bunu belirtmekle mi görevli? Sorunumla alakalı hiçbir çözüm önermeyen Vodafone müşterilerini bu şekilde mi tutmaya çalışmaktadır?
Yine bu sitede farklı şikayetlere baktığımda başka Vodafone müşterilerinin de Kıbrıs'la görüşme yaptığını okuyunca inanamadım. Genel fatura stratejisi midir bu yurt dışı müşterilerinize uygulanan? Zira müşteri hizmetleriniz de bu durumu valide etmektedir.
Eğer buradan çözüme ulaşamazsam hem Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ni hem de sosyal medya mecralarını devreye sokup sizi teşhir edeceğim hem sizi hem de korkunç müşteri hizmetleri servisinizi.
Değerli Müşterimiz,
Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir.
Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Sağlıklı günler dileriz
Vodafone Müşteri Hizmetleri
Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İhtiyaç duyduğunuz pek çok konuda Vodafone Yanımda (http://vftr.co/yanimda) uygulamamızdan, Vodafone.com.tr’den ve Dijital asistanınız Tobi üzerinden http://vftr.co/tobi linki tıklayarak 7/24 hattınız ile ilgili bilgi alabilir ve işlemlerinizi beklemeden gerçekleştirebilirsiniz
Sağlıklı günler dileriz
Vodafone Müşteri Hizmetleri
Bugün çağrı merkezi tarafından arandım ve Ocak ayında geçmiş olduğum tarifim için indirimli 3 ay 94 TL 3 ay sonrasında 149 TL olarak işlem yapılacağı söylendi çağrı merkezi personeli tarife değişikliği yaparken bana bunun bilgisini vermedi ayrıca tarife ve taahhüt detaylarında bununla alakalı hiçbir...
Vodafone seyahat yanımda uygulaması ile yurt dışı otellerinde 1500 TL indirim kampanyası için sistemden kod aldım fakat kampanya kodunu kullanamadan k...
Senelerdir Vodafone kullanıyorum. Hattımın üstüne cihaz var her ay 1500 TL fatura ödüyorum. Limitsiz internet paketi kullandığım için ev internetini iptal ettirdim ah keşke ettirmeseydim senelerdir çekmediğini zaten biliyorum. Şu an o kadar mağdurum ki asla çekmiyor. 1 aydır Vodafone çağrı merkezini...
Vodafone'dan ev interneti satın aldım 12 ay taahhütlü dediler. Öyle hızlı böyle hızlı dediler. Ama kaç aydır kullanamıyorum. Çok yavaş internet. Aradığımda paket yükseltelim diyorlar. Paketler de çok pahalı iptal edin diyorum. 1300 TL kusur para istiyorlar. Taahhüt bozuyorum diye. Ama ben haklarımı ...
79 TL lik pakete başvurdum 2 günden beri dönmüyorlar ve ben arıyorum saatlerce telefon açmıyorlar. Arayıp direk kapatıyorlar. Çağrı atarak dalgamı geçiyorsunuz anlamadım. Bu nasıl bir hizmet sinir bozucu bu nedir bu ne ilgisizlik ilgilenme 0 ben şu an o kadar sinirliyimki Tüketici Hakları'na başvuru...
Vodafone yurt dışı paketi: kullanmasanız bile ücret alıyor, çağrı merkezi üstünü kapatıyor. Yurt dışında olduğum için tüm data kullanımını kapatmama rağmen, bana 1 tam günlük pasaport paketini ödetmeye çalışan Vodafone'a faturam konusunda itiraz için ulaştım. Müşteri hizmetlerinden görüştüğüm s*** isimli çalışan bana herhangi bir yurt dışına çıkış hareketimde Vodafone'un istesem de istemesem de bu paketi otomatik olarak devreye soktuğunu belirtti.