Vodafone Yalan Söylüyor, Onay Vermediğim Üyeliklerin Parasını Alıyor.

06 Haziran

Vodafone güvenilmez ve müşteri memnuniyetine değer vermeyen bir firmadır. Hiçbir açıklama yapmadan faturama c mop üyelik adı altında 14.99 + 119 TL ücret yansıttıkları ücreti iade etmediler. Bu ücretler benim bilgim dahilinde değildir. Böyle bir onay vermedim. Haksız yere alınan bu ücretin iadesini talep ediyorum Fatura ID : N5220********270

Vodafone Şikayetvar üye markasıdır
Vodafone Logo
07 Haziran 14:43
Atalay
07 Haziran 14:46

Kesinlikle güvenilmez bir firma. Yapmadığım alımların ücretini ödemek zorunda kalıyorum.

Vodafone Faturaya Ek Telefon Mağduru

08 Haziran

Müşteri Hizmetleri dahil hiçbir şekilde yardım alamıyorum. Sizin gibi kurumsal bir firmaya güvenerek telefon aldım. Telefon kusurlu geldiği gibi değişim olmadığı iade olduğu söylendi. Tüketici Hakları'na göre değişim talebim var. İade sürecini başlattım o kadar uzun sürdü ki şu an aldığım ürüne fazl...

0 Yorum

Vodafone Şikayetvar üye markasıdır