Vodafone Un Tüketiciye Yaptığı

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İhtiyaç duyduğunuz pek çok konuda Vodafone Yanımda (http://vftr.co/yanimda) uygulamamızdan, Vodafone.com.tr’den ve Dijital asistanınız Tobi üzerinden http://vftr.co/tobi linki tıklayarak 7/24 hattınız ile ilgili bilgi alabilir ve işlemlerinizi beklemeden gerçekleştirebilirsiniz Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri
Kolay gelsin. Vodafone hat kullanıcısıyım. Verdiğim taahhüt un bitme suresi yaklaşırken uygulama ve telefon üzerinden ulaşıp yeni tarifeler sunulmaya başlandı... Bende taahhüdüm bittiğinde eğer değiştirmez isem ne kadar ödeyeceğimi sorduğumda 5 TL farkla 55 TL'ye kullanmaya devam edeceğim müşteri temsilcisi tarafından söylendi 4 5 kez sorduğumda da aynı cevabi aldım. Taahüdümü de değiştirmedim. Bir sabah 20 gün kala 850 li bir numaradan arandım müşteri hizmetler Vodafone un. Taahhüdün biteceğini ve benim 320 TL para ödeyeceğimi söyledi. Eski konuşmayı hatırlattığımda ben de görünen bu deyip kendi metnini okuyup sonuna da bilginiz olsun demeyi ekleyip hukuki açıdan kurtulma derdine girdi. Ahlaki durum zaten önemli değil. Sonra ben aradım müşteri temsilcisi ni durumları ilettim. Taahhüdü yenilemezsem 72 TL ödeyeceğimi söyledi. Bende öyle görünüyor dedi. Hatta uygulamada benimde görebileceğimi ilave etti... Beraber baktık. Ama onun gördüğü en önemli bilgi bende görünmüyor. Amaçları tüketiciyi kandır mak ya o bilgi uygulamada bende çıkmıyor. Bana yeni öneriler yaptı. 90 TL'ye almadığım paketin daha düşük ama fiyat olarak 114 TL önerdi... İnsan gibi doğru bilgi verilse belkide bende yoktum. Ve gelen değerlendirmede kurumu değil temsilciyi değerlendiriyorsun. Ayıp ya. Tüketici gerçekten önlemsiz