Vodafone Tebliğ Ettiği Bilgiyi Yalanlıyor, Haksız Kazanç Elde Ediyor

Tarafıma ulaşan müşteri temsilcisi herhangi bir çözüm sunmadı. Sadece aramış olmak için arıyorlar. Ortadaki hatayı kabul ediyorlar fakat telafisini gerçekleştirmeyeceklerini söylüyorlar. Zaten Vodafone müşteri hizmetlerinden kiminle görüşürseniz görüşün, herkes birbirini yalanlama çabasına giriyor. Asla ve asla çözüm bulabilmek adına çaba göstermiyorlar. Görerek ve bilerek dolandırılmış oluyorsunuz.
20.12.2022 tarihinde saat 16:00 sularında Vodafone müşteri hizmetleri vasıtasıyla tarifemi değiştirdim. Daha sonrasında Vodafone'un sunduğu yetersiz servis ve kapsama alanı sorunları sebebiyle tarifemi iptal ettirmek ve faturasız hatta geçiş yapmak istediğimi belirttim. Tarife değişikliği için görüştüğüm müşteri iletişim danışmanı tarafından bana cayma bedelinin 24.90 TL gibi bir tutar olacağı, memnun kalmadığım takdirde tarifeden çıkabileceğim söylendi. Görüştüğüm yetkilinin bilgilendirmesine istinaden 23.12.2022 tarihinde tekrar müşteri hizmetlerini arayarak gereken hizmeti alamadığımı ve faturasız hatta geçmek istediğimi söyledim fakat görüştüğüm şahıs benden cayma bedeli olarak daha önce belirtilen rakamın 15 kat fazlasını talep etti. Vodafone'a, bana tebliğ edilen tutarların birbirinden alakasız olduğunu; ortadaki hatanın veya verilen yanlış bilginin sorumlusu olarak tutulamayacağımı söylememe rağmen bunu ödemekle yükümlü olduğumu, öncesinde görüştüğüm çağrı merkezi yetkilisinin ise söylediklerinin asılsız ve uydurma olduğunu iddia etti. Kendilerine görüşmelerimizin ses kayıtlarını dinlemelerini ve bana tebliğ edilen bilginin doğru veya yanlış olduğunu bildirmelerini rica ettim fakat bu konuda da yetkileri yokmuş.
Sonuç olarak Vodafone bana müşteri temsilcisi kanalıyla tebliğ ettiği bilgiyi yalanlayıp belirttiği tutarın çok daha üzerinde bir miktarı ödemeye zorluyor ve üzeri kapalı bir şekilde müşterisini yanıltma yoluna giriyor.