Vodafone Tarife Fiyat Artışı

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İhtiyaç duyduğunuz pek çok konuda Vodafone Yanımda (http://vftr.co/yanimda) uygulamamızdan, Vodafone.com.tr’den ve Dijital asistanınız Tobi üzerinden http://vftr.co/tobi linki tıklayarak 7/24 hattınız ile ilgili bilgi alabilir ve işlemlerinizi beklemeden gerçekleştirebilirsiniz Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri
22.11.2021 tarihinde yaptığım mutlu müşteri 54 TL 2gb kampanyası taahhütlü olarak 81 TL ödüyorum. Bir yılın dolmasına yakın defalarca arayıp taahhüdümün bittiğini en uygun ® 169 TL'lik paketlere geçeceğimi söyleyip durdular ve asla mutlu müşteri 54 TL kampanyasının 2. Döneminden bahsetmediler.
22.11.2022 tarihinde paketim sona erdi ve otomatik olarak 5 TL zamla 2. Donem kampanyasını kullanmaya başladım. Bugün beni tekrar arayıp taahhüdümün biteceğini kullandığım paketin zamlanacağını söyleyip durdular.
Halbuki ben 3 aydır 2. Donem kampanyasından yararlanıyorum. Bunu söylediğimde bana hala artacak fiyat denip hiçbir açıklama yapılmadı. Benim kullandığım taahhüdün bitmesine, daha 9 ay varken arayıp bu şekilde tarife değiştirmeye çalışıyorlar. Amaç ne? Fazla para almak! Yazık!
Taahhüdümün görselini de ekliyorum. Herhangi bir fiyat artışında, gerekli işlemleri yapıp hakkımı arayacağım. Aylardır arayıp bu şekilde fiyat arttırmaya çalışmanızdan gına geldi.