Vodafone Tarife Düzenleme Hatası

27 Eylül

Vodafone uygulamasında "tarife düzenleme" seçeneği ile devam ettiğimde beklenmeyen bir hata oluştu yazısı gelmekte ve herhangi bir işlem sonuçlanmamaktadır. Bu işlemi yapamadığım için internet aşımı veya konuşma dakikalarım yetmiyor ve düzenleyemiyorum. Durumu defalarca şikayet ettim kayıt oluşturdular fakat sorun hala devam ediyor. Nedense uyumlu paket kullanan herkes de aynı sorun var başka paket kullananlarda yok. Şikayetçiyim sorunun acilen düzeltilmesini istiyorum

Vodafone Tarife Düzenleme Hatası
27 Eylül 18:04
Vodafone Logo
27 Eylül 18:04
27 Eylül 19:15

Evet kısa bir sürede tarafıma geri dönüş sağlandı ancak bir çözüm üretilmedi. Sadece hesabınıza reset atalım dediler. Düzelecek mi dediğimde ise düzelebilir dediler. Düzelmezse bir çözüm sunacak mısınız tarafımı arayıp kontrol edecek misiniz dedim hayır dediler ve bilin ne oldu. Düzelmedi. Hiçbir çözüm üretmiyorlar

0 Yorum

Vodafone Şikayetvar üye markasıdır