Vodafone Sorgusuz Ve Sualsiz Tarifemi Değiştiriyor!

Değerli Müşterimiz, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve pek çok ilimizi etkileyen deprem sebebiyle büyük üzüntü içerisindeyiz. İletişimin kesintisiz devamı için tüm ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Değerli Müşterimiz, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve pek çok ilimizi etkileyen deprem sebebiyle büyük üzüntü içerisindeyiz. İletişimin kesintisiz devamı için tüm ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İhtiyaç duyduğunuz pek çok konuda Vodafone Yanımda (http://vftr.co/yanimda) uygulamamızdan, Vodafone.com.tr’den ve Dijital asistanınız Tobi üzerinden http://vftr.co/tobi linki tıklayarak 7/24 hattınız ile ilgili bilgi alabilir ve işlemlerinizi beklemeden gerçekleştirebilirsiniz Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri
Eylül 2022 itibari ile Vodafone faturalı tarifeye geçmiş bulunuyorum, 26 Şubat 2023 / 20 : 30 sıralarında tarafıma tarifemin içeriğinin ve fiyatının yükseltildiği onay mesajı geldi, Akabinde müşteri temsilcisine 1 saat bağlanma problemiyle birlikte sorunu aktarabildim, temsilciye haberimin olmadığını ne tarafıma ne aranma ile ne de gelen bir SMS 'e onayımın olmadığını bildirdim ve eski tarifeme devam etmek istediğimi söyledim, eski tarifeye geçiş işlemi sağlanırsa 288 küsur lira cayma bedeli alınacağı söylendi, ben ki zaten tarifemdeki haklarının yarısından fazlasını çekim probleminden ötürü kullanamıyorum temsilcilerin kampanyalı tekliflerini sürekli red ediyorum. Neden daha fazla para vermek isteyeyim? Zaten taahhüdümün bitmesini bekliyorum.
Ayrıca pardon ama tarafıma sunulan kullanım haklarının zerresi kullanılmamışken ve şahsım adına gerçekleşmeyen bir işlem adına ben neden 288 TL cayma bedeli ödüyorum, bu ne lahana bu ne turşu, anlaşılan o ki milletimizin başına gelen bu deprem felaketinden acziyet sezen bu operatör yargının ve hukukun işlenmeyeceği kanaatine varmış olmalı ki vatandaşı anlık kopartma eğilimine yeltenmişler. Bende faturalandırma sonunda duruma göre ilk olarak tüketici hakem heyetinden olayın çözümlenmesi için talepte bulunacağım.