Vodafone ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Vodafone Sorgusuz Ve Sualsiz Tarifemi Değiştiriyor!

Semih
Semih 27 Şubat 01:47

Eylül 2022 itibari ile Vodafone faturalı tarifeye geçmiş bulunuyorum, 26 Şubat 2023 / 20 : 30 sıralarında tarafıma tarifemin içeriğinin ve fiyatının yükseltildiği onay mesajı geldi, Akabinde müşteri temsilcisine 1 saat bağlanma problemiyle birlikte sorunu aktarabildim, temsilciye haberimin olmadığını ne tarafıma ne aranma ile ne de gelen bir SMS 'e onayımın olmadığını bildirdim ve eski tarifeme devam etmek istediğimi söyledim, eski tarifeye geçiş işlemi sağlanırsa 288 küsur lira cayma bedeli alınacağı söylendi, ben ki zaten tarifemdeki haklarının yarısından fazlasını çekim probleminden ötürü kullanamıyorum temsilcilerin kampanyalı tekliflerini sürekli red ediyorum. Neden daha fazla para vermek isteyeyim? Zaten taahhüdümün bitmesini bekliyorum.

Ayrıca pardon ama tarafıma sunulan kullanım haklarının zerresi kullanılmamışken ve şahsım adına gerçekleşmeyen bir lem adına ben neden 288 TL cayma bedeli ödüyorum, bu ne lahana bu ne turşu, anlaşılan o ki milletimizin başına gelen bu deprem felaketinden acziyet sezen bu operatör yargının ve hukukun işlenmeyeceği kanaatine varmış olmalı ki vatandaşı anlık kopartma eğilimine yeltenmişler. Bende faturalandırma sonunda duruma göre ilk olarak tüketici hakem heyetinden olayın çözümlenmesi için talepte bulunacağım.

Vodafone Logo
Vodafone27 Şubat 12:34
Vodafone Logo
Vodafone28 Şubat 11:32

19 Ekim 2022

Vodafone Nin Yanıltıcı Uygulamasıyla Haksız Kazanç Elde Etmesi

Çok uzun yıllar Vodafone müşterisiyim. Son yıllarda uygulanan Vodafone Yanımda uygulamasını indirip fatura tarife değişikliği yaptım ve bu uygulamanın hediye çarkını günlük çevirmeye başladım. Çarktan çıkan hediyeyi alabilmek için soruları yanıtlamam gerektiği düşüncesiyle birkaç soruyu cevapladım u...

Vodafone Taife Ortasında Oluşan Ani Fiyat Artışı

Vodafone tarifem 96 TL'den birden 204 TL'ye fırladı. Ayrıca tarifemin daha ortalarındaydım, taahhüdüm bitmemişken neden böyle bir değişiklik yapıldı ve bana haber verilmedi. Böyle bir hakları var mı öğrenmek istiyorum. En kısa sürede bana ulaşırsanız sevinirim.

Vodafone Yurt Dışı Kayıtlı Cihaz

Vodafone'dan Reeder marka cihaz aldım ve cihaz yurt dışı kayıtlı çıktı. Böylesine büyük bir firma bu tür bir şeyi yapmamalı. Gereken her şeyi yapacağım, Tüketici Hakları'na şikayet etmek gibi. Süreç yavaş ilerleyecek, biliyorum. Hatta çözüldü diye bu yazıyı bile kaldıracaklar.

Vodafone Haksız Fatura Talebi

3 yıldır Vodafone kullandım ama son zamanlarda 40 GB kök bir tarife bana sorulmadan diğer kullandın tarife geçerliliği bitti diye sormadan hattıma tanımlandı ve 3 ay kullanımımda kaç kez ek paket almak zorunda kaldım. İnternet su gibi gidiyordu daha önce 25 GB internetimin 10 GB kalıyordu aylık oysa...

4 gün önce

Vodafone Habersiz Hakkımda İşlem

Tarifem en yükseği her şeyim sanırsınız ve Vodafone kafasına göre internet paketimi yeniliyor. Faturama ek ücret yansıyor ve internet paketi yapıyorlar bana. Tarifem bitmediği halde durmadan sürekli mesaj geliyor. Gereğinin yapılmasını istiyorum.