15.05.2023 tarihinde saat 18:55-19:15 sularında (saatten tam emin değilim) müşteri hizmetlerinden bir hanımefendiyle yaptığım görüşme sonucu fatura kesim tarihimi ayın 21’inden, ayın 15’ine çektirdim. Bunun sebebi kredi kartımla ay sonuna kadar herhangi bir faturam için yapacağım otomatik ödeme talimatı ile bir avantaj yakalamaktı. Ben de kendi üzerime olan, sizin faturalı hat faturanızı seçtim. Yani 21inde kesim tarihi olan faturam, kredi kartım tarafından otomatik olarak faturanın son gününe otomatik ödeme yapacağı için diğer ayın 1’ine sarkacaktı. Bunu müşteri hizmetlerine danışarak erkene çektim ki son ödemem bu ay içerisinde gerçekleşsin.
Yanlış anlatarak çalışan müşteri hizmetleri personelinizi de zor durumda bırakmam istemem. Kendisi bu işlemi yaptığında bir ihtimal gelecek aydan itibaren istediğiniz tarihte kesilir diye söyledi. Ben takıntılı ve pimpirikli bir karaktere sahibim. Gerek çalışma hayatımda, gerek sosyal yaşantımda titizlikle ve detaycı olarak tüm işlerimi düzgün bir şekilde halletmekteyim. Bu nedenle başıma gelebilecek olan durumun sorusunu kendisine sordum: ‘Eğer bu ay tarih değişimi gerçekleşmezse, istediğim zaman tarihi tekrardan değiştirebilir miyim? ’ Kendisi bana evet istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz dedi. Bu soruyu 1-2 sefer sorduğumu biliyorum.
22.05.2023 tarihinde müşteri hizmetlerinden bir beyefendi ile görüştüm. Arama amacım bu ay 21’inde kesilmesi gereken faturamın hala kesilmemiş olmasıydı. Personelinizin kendisi de şaşırdı ve kesilmesi gerektiğini söyledi. Ama kendisi bana; istediğim her zaman değil 3 ayda 1 fatura kesim tarihimi değiştirebileceğimi söyledi.
1-) Ben fatura kesim tarihimi 21'inden 15’ine aldırmak isterken bu ay fatura ödeyemeyecek duruma nasıl geldim?
2-) Ben her müşteri hizmetlerini aradığımda bir sorun yaşamak ve yanlış yönlendirilmek zorunda mıyım? Çalışan arkadaşlara yeterli eğitim ya da bilgi verilmiyor mu?
3-) İstediğim kampanyadan yararlanamayacak olmamı anladıktan sonra sizin personelinize birkaç sefer sormama rağmen beni yanlış bilgilendirmesi sonucunda eski fatura kesim tarihime neden geçemiyorum? Burda mağdur olan bir müşteriyim!
4-) Bu ilk olmadığı için bunu da yazma gereksinimi duyuyorum; Ben şikayet dilekçesi oluşturup daha yetkili birisi müsait olunca bana dönüş yapsın diye yazdırdığımda neden kimse ilgilenmiyor? Sizin müşterilerinize verdiğiniz değer bu mudur? Ya da dün görüştüğüm personel de şikayet dilekçesi oluşturdum deyip o da mı bana yalan söylemiştir?
0 Yorum