Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Vodafone ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Vodafone Redbox Fazla Fatura

Talha
Talha 09 Şubat 12:54

Çok uzun süredir yaklaşık 1-2 yıldır Vodafone redbox kullanıcısıyım. Şu ana kadar sorun yaşamadım. Denilebilir fakat geçtiğimiz günlerde fatura gününde yani faturanın normalde gelmesi gereken miktarın 1.5 katı olduğunu gördüm. Herhangi bir ek paket dahi yoktu kendi tarifeme benden habersiz zam mı yapıldı?

Vodafone Logo
Vodafone09 Şubat 13:27
Vodafone Logo
Vodafone09 Şubat 14:49

9 saat önce

Vodafone Borç Alacak Sorgusunun Çalışmaması Ve Alacağımın İade Edilmemesi

Uzun yıllardır Vodafone faturalı hat kullanıyorum. 19 Mart 2023 tarihinde Kıbrıs'a askere gideceğimden dolayı müşteri hizmetlerini arayarak faturamı kapatıp faturasız hatta geçmek istediğimi söyledim. Kendileri de "tamam" dedi. Bundan sonra hattımın faturasız olduğunu ve 3 ayda bir yükleme yapmam ge...

9 saat önce

Vodafone'a Mobil Hat Taşıma!

Vodafone telefon operatörü taşımada söz verdiği faturalandırmayı şişirerek gönderdi. Ekte de görüldüğü üzere 102 TL olan fatura 135 TL yapılmış. Vodafone a taşıdığım telefon hattıma vadedilen ücret fazlasıyla yansıtılmıştır. Bunun düzeltilmesini istiyorum.

Vodafone'a Mobil Hat Taşıma!
11 saat önce

Vodafone Taahhüt Dolmadan Fiyat Artışı

Vodafone taahhüt dolmadan fiyat artışı yapmak istiyor, kesinlikle kabul etmiyorum, faturam 90 lira ağustos ayında biten taahhüt için şu an 160 lira olarak yenilecektir diyor kabul etmiyorum bu şekil olmaz, her şeyin bir kuralı var gerekli yerlerde hakkımı savunurum.

20 saat önce

Vodafone Yüklenmeye Kolay Paketin Faturaya Yansıması

23 Mart tarihinde Ramazana özel Kolay paket aldım ama ödeme kısmını geçtikten sonra isteğinizi gerçekleştiremedik ekranı geldi tekrar denedim yine olmadı sonra tekrar denedim olmadı 4 kere denedim olmadı paket yüklenmedi ama kartımdan para çekilmiş. Paranın iadesi yapılsın

1 gün önce

Vodafone Şişirilmiş Fatura

Vodafone kafasına göre taahhütünüz bitti diye fahiş fiyat yapıyor sorduğumuzda bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyor... Nasıl olsa ödeyeceğimizi biliyorlar mecbur bırakıyorlar ve yeni taahhüt ettiğimi ve ayın 6 sında yine fatura çıkacak deniliyor en kısa zamanda.

• profile
1 Destekçi