Vodafone Pişmanlıktır
228görüntüleme
Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri
Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Vodafone hakkında görüş, öneri ve talepleriniz için Vodafone Yanımda (http://vftr.co/yanimda) uygulaması üzerinden veya 542 / 05425420000 Müşteri Hizmetleri'nden her zaman destek alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri
Vodafone Yanımda uygulamasında çarkı çevire girdiğimde hızlı kazan diye bir şey çıktı karşıma ve tıkladım ne yazık ki yolladıkları mesaj şifresini otomatik girdiğimde 36 TL aylık abone olduğumu daha sonra öğrendim hemen iptal için müşteri hizmetlerine bağlansamda akıl parası olarak bu parayı faturama yansıttılar hiç kullanmadığım bir şey için 36 lira alındı Vodafone pişmanlıktır.