Vodafone Payguru'ya Onay Vermeden Abonelik
280görüntülemeSorun çözme olmadı ki, Payguru size, siz Payguru ya olayı yönlendirme yapıyorsunuz. Mağduriyetim çözülmüyor boş nazik ve Kibar konuşmalar ile zaman çalınıyor suçlu ben çıkarılıyorum neymiş şifre girip onay vermişim, ki yapmadım param geri iade olmadığı sürece her iki kuruluş ta sorumlu Vodafone ve benzeri şirketler, bu şirketlerin aracısı (Payguru) olmasın daha kaç şikayet alacaksınız sorumluluktan kaçarak.
Payguru diye bir siteye ne olduğunu bile bilmediğim ve çok çabuk anlamadan herhangi bir onay kesinlikle vermeden siteye abonelik yaptırıldığımı anladım Vodafone aradım ve beni trend ödeme kuruluşu (Payguru) olan bir telefona yönlendirdiler. Ben abonelik istemediğimi bir onay vermediğimi anlattım bana abonelik in iptal olduğunu herhangi bir ödeme olmayacağının garantisini verdiler. Olayı unuttum bu ayki faturam da tahsilatına aracılık edilen hizmetler altında 71.99 TL faturaya ilave bir ödeme talep ediliyor Vodafone'dan. Bu trend ödeme kuruluşunun (Payguru) müşteri temsilcisini aradığımda satın alınan aboneliğimi 1 ay iptal edilemeyeceğini ay sonuna yansıyacağı söylüyor. Hiç kullanılmamış ve 15-20 dakika içinde iptal edilmiş bir şey için niye ödeme yapıyorum. 10-15 dakika içinde olan işler. Bundan sonraki aylar için abonelik in iptal olduğunun garantisini yok telefon kayıtlarında net bir şekilde herhangi bir ödeme faturada gelmeyeceğini abonelik in iptal olduğunu hem trend ödeme kuruluşu (Payguru) hem de, sonra aradığım Vodafone müşteri temsilcisi aboneliğiniz gözükmediğini ayrıca Vodafone abonelik ücreti dışında bir ödeme olmayacağını o gün teyit ettiler şimdi gelen faturadaki fazlalık tan bence Vodafone öncelikli bu iki kuruluşta sorumludur. Her iki firma hakkında şikayette bulunacağım ben üye olmadığım halde beni üye yapıp benim rızam olmadan telefon hattımın üzerinden bu firmaya para kazandırmak uğruna müşterilerini mağdur eden Vodafone hakkında her yere şikayet edeceğim. Başlamadan kurtulmanın tek yolu mobil ödemeyi kapatmak. Hakkımı helal etmiyorum.