Vodafone Payguru Açıklanamayan Mobil Ödeme Ücretleri!
366görüntüleme
Değerli Müşterimiz, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Taleplerinizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Dilerseniz Vodafone hakkında görüş, öneri ve taleplerinizi 542 ya da 05425420000 Müşteri Hizmetlerinden bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla Vodafone Müşteri Hizmetleri
Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşabilir veya dilerseniz Vodafone hakkında görüş, öneri ve taleplerinizi 542 ve ya 05425420000 Müşteri Hizmetlerinden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Vodafone Müşteri Hizmetleri
Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için sizi 2 defa aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. İletmiş olduğunuz şikayetinizin incelemesi tamamlanmış ve tarafınıza bilgilendirme mesajı gönderilmiştir. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Müşteri Hizmetleri
Her sene 2 kere Vodafone faturamda mobil ödeme diye 50-100 TL arası Payguru ® adlı şirketçe alınan kimsenin ne olduğunu açıklayamadığı bir ücret yansıtılıyor. 2 aydır 64 TL ve 3 TL C_MOP ® trendy diye bir açıklama. Bunu kaç kere Vodafone'a şikayet ettim. Kayıtsız kaldılar, Payguru'yla konuşun diye konudan kaçtılar. Payguru da arayınca kötü niyeti anında anlaşılan garip bir karanlık adres. 64 TL için dava açacak değilim, ama artık yeter. Vodafone'den kim bilir kaç milyon müşteri farkında olmadan bu oyuna düşürülüyor. Vodafone en az 3 yıldır bu konuya kayıtsız. Belki de ortaklar bilemiyorum.