Vodafone Paramı Vermiyor muhatap Yok

Şikayetten birkaç gün sonra arayarak sizin kaydınıza birisi atanmamıştı bu yüzden ödeme sağlanamamış dediler. Ben buraya yazmasam hiç görecekleri yokmuş yani! En kısa zamanda ödeneceğini söylediler ama talep üstünden 2 ay geçmesine rağmen hiçbir ücret ödenmedi. Vodafone gerçekten 50 TL'nin üzerine yatıyor. Başka açıklaması yok.
31 Ocak'ta talep oluşturdum. Üzerinden 2.5 ay geçti ama hala parayı yatırmadılar. Her hafta arayıp ilgilenmeleri için kayıt bırakıyorum ama dönüş yapan yok. Siz böyle devam edin. İcraya verdiğimde görüşürüz.
3 ay olmak üzere. Vodafone neden paramı yatırmamakta ısrarcısın? Bayram da geçti. 3. Ay dolduğunda mahkemeye vereceğim, bilginiz olsun. Şikayetvar temsilciniz de bu süreçte verdiği beyandan ötürü konuya dahil olacaktır.
Kasım 2022'de Vodafone'un 79 TL'ye sunduğu paketten yararlanmak için operatör değişikliği yaptım. İlk ay 20 GB taahhüt etmesine rağmen bunu yerine getirmedi. Sonrasında aralık ayı faturası vergiler dahil 85 TL civarına gelmesi gerekirken 135 TL fatura çıkartıldı. Bunun üzerine ücretsiz cayma hakkımı kullanarak faturasıza geçiş yaptım. Fazla gelen faturanın sebebini müşteri hizmetlerine sorduğumda şubeden bilgi alabilirsiniz, görüntüleyemiyorum yanıtını aldım. Şubeye sorduğumda müşteri temsilcisinin bilgi verebileceğini, onların göremediğini söylediler. Herkes birbirine topu atıp durdu. Bunun üzerine Vodafone üzerinden şikayet yazarak fazladan kesilen 50 TL ücretin hesabını sordum. Beni 10 gün sonra arayan temsilci, 50 TL'yi alacak borç olarak iade edeceklerini belirttiler. 30.01.2023 tarihinde alacak borcun ibanıma geçmesi için Vodafone üzerinden talepte bulundum. Aradan geçen 1.5 ayda her hafta arayarak iade durumunu sordum ancak hiçbir yanıt alamadım. İstisnasız her aramamda şikayet kaydı oluşturdum. Şu güne kadar tek bir kişi arayarak şu durumdayız diye belirtmedi. Vodafone ne ® verdiği sözü yerine getiriyor ne de parayı yatırıyor. Geçtiğim güne pişmanım. İyi ki de geç olmadan çıkmışım. Paramı yatırmazlarsa icra yoluyla alacağımı bildiriyorum. Hiç de şakacı değilimdir.