Vodafone Onay Verilen Pakete Geçiş Yapmıyor

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İhtiyaç duyduğunuz pek çok konuda Vodafone Yanımda (http://vftr.co/yanimda) uygulamamızdan, Vodafone.com.tr’den ve Dijital asistanınız Tobi üzerinden http://vftr.co/tobi linki tıklayarak 7/24 hattınız ile ilgili bilgi alabilir ve işlemlerinizi beklemeden gerçekleştirebilirsiniz Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri
Vodafone faturalı hat kullanıyorum. 31 Ocak 2023de taahhüdüm bitti ve 1 Şubat 2023de "Uyumlu 4GB" tarifesi sunuldu. Tarifeyi onayladım, gece 12de paketimin aktif olacağı söylendi. 2 Şubat sabahı henüz aktif olmadığını ve taahhütsüz kullanım yaptığımı görüp müşteri temsilcisini aradım. Bunun sonucunda paketimin sistem kaynaklı iptale düştüğü ve bununla alakalı kayıt açacağı sonrasında da paketimin aktif olup bu süreçteki kullanım tutarımın iade edileceği söylendi. 3 Şubat sabahı baktığımda hala paketimin aktif olmadığını gördüm ve müşteri temsilcisini aradım. Bir gün önceki kaydım da kapalıya düşmüş. Şu anda tekrar kayıt açıldı ve pakete geçişimin sağlanacağı söylendi ama bu konuda güvenim kırıldı. Ben bana sunulan ve onay verdiğim pakete geçişimin ivedilikle sağlanmasını talep ediyorum.