Vodafone ile ilgili
  •   Çözüldü

Eyşan sonucu yetersiz buldu

Vodafone Numara Değişikliği Yapmıyor

Eyşan 12 Mart 00:15

Türk Telekom müşterisiydim büyük bir memnuniyetsizlik sonucunda Vodafone'a geçtim gayet güzel de ilerliyorduk fakat deprem bölgesindeyim, depremler oluyor ve bu zor durumumda bana önemli bir konu için hiçbir şekilde yardımcı olamadıklarını söylüyorlar.

Numaram 552 ile başlıyor hat bazım hala Türk Telekom ® geçerken numara değişmemiştim. Şu an deprem bölgesinde olduğum için arayan soran numarayı yanlış çeviren çok fazla oluyor ve rahatsız ediliyorum. Numaram tanımadığım kişilere gitmiş bulunuyor. Bana yeni hat alın? Cayma bedeli ödeyin? Bizden çıkıp diğer operatöre geçin onlar değişsin. Gibi gibi Çözümler sunuldu.

Sadece numaramın 1-2 hanesini veya başındaki baz hattını değişmek istiyorum ve asla yapamıyorum. Şu zor zamanda ödeme gerçekleştiremiyorum. 500₺ cayma bedeli 120 ₺ hattın ücreti, yeni hat almak zaten 350 civarı yani sürekli bir zorluk çıkarma. Gerçekten yardımcı olmak varken bunu yaptığınız için çok üzgünüm. Operatörü değişeceğim ailemden de 3 kişiyi Vodafone'dan kurtaracağım. Çok üzgünüm böyle ciddi bir mevzuda hiçbir şekilde yardımcı olamadıkları için. Dönüş bekliyorum.

12 Nisan 22:02

Telefon numaramı değiştiremiyorum! Vodafone beni çok mağdur etti asla ilgilenmedi ilgilenmiyor da telefon numaramı değiştirmiyorlar Rahatsız eden var diyorum yardım istiyorum cayma bedeli yok bizim operatörden çıkın diyorlar yardımcı olun lütfen deprem bölgesindeyim ve mağdur ediliyorum

Vodafone Logo
Vodafone12 Mart 05:16
Vodafone Logo
Vodafone14 Mart 16:27
Eyşan14 Mart 16:50

Aramadığınız için ulaşamamış olabilme ihtimaliniz daha yüksek bence en kısa sürede dönüş bekliyorum

Eyşan14 Mart 16:54

En kısa sürede dönüş bekliyorum çünkü deprem bölgesinde bu mağduriyeti yaşamak istemiyorum lütfen

Eyşan07 Nisan 11:37

Neden dönüş yapılmıyor? @Vodafone

Vodafone Net Vodafone İnterneti Kalitesiz Ve Yavaş

Vodafone interneti gerçekten kullanılamıyor. Aşırı yavaş ve düzelttik deyip geçiştiriyorlar. Hat ayarlarını yapmama rağmen hiçbir şey değişmiyor. Bölgeden kaynaklı olduğunu söylüyorlar. Aynı bölgede ek paket aldığımda gayet hızlı. Bu kadar kalitesiz başka bir operatör olamaz.

Vodafone'den Şebeke İnternet Problemi

Değerli müşterimiz, şikayetinize istinaden bulunduğunuz bölgede yoğunluk kaynaklı bağlantı yavaşlığı olabilmektedir. Bölgenizde bu yıl içinde, yeni baz istasyonu kurulumu yapılamayacağını üzülerek bildiririz. Teşekkür ederiz.

1 gün önce

Vodafone Hattımdan İzinsiz Harcama Yapıldı!

Hattım üzerinden oyunlar başka yerlere de iznim dışında harcama yapılmış tam 1290 TL deprem bölgesindeyiz diye sosyal paket vereceklerini söylemişlerdi kısacası bu kaosun içinde hala ödeyemedik. Lütfen ilgilenmenizi istiyorum.

Vodafone Hattımdan İzinsiz Harcama Yapıldı!
  • profile
1 Destekçi
2 gün önce

Vodafone Arızayı Çözmeden Arıza Kayıtlarını Kapatıyor

Bodrum İçmeler Kumbahçe Akçabük Sokak ve Bodrum İçmeler Atatürk Cad. No:179 (yerim ve ev adresim) yaklaşık 1.5 aydır internet sorunu yaşıyorum. Yaklaşık 20'den fazla arıza kaydı açtım, sürekli bahane yok: baz istasyonu arızası, baz istasyonu yetersizliği. En sonunda bölgedeki yoğunluktan dolayı yaşa...

Vodafone Arızayı Çözmeden Arıza Kayıtlarını Kapatıyor
2 gün önce

Vodafone İnterneti Çekmiyor

Marmaris, Bodrum, Fethiye'nin bazı bölgeleri, Dalaman, Muğla merkez, İstanbul Sarıyer Maslak caddesinin bir bazı bölgelerinde ve daha sayamayacağım noktalarda Vodafone interneti çekmiyor. Belki telefon arızalıdır diye yeni telefon aldım gene çekmiyor. Eski telefonuma deneme amaçlı Turkcell hat taktı...