3 aydır ara ara müşteri hizmetlerine ulaşmak için çabalıyorum. Bu kadar müşteri hizmeti yetersiz bir marka ile karşılaşmamıştım daha önce. Hattımı X markadan daha ekonomik olduğu için bu markaya taşıdım. X markaya ödediğim bütün paralar gerçekten değermiş. Faturam bir gün gecikse bile günde 3 çağrı alıyorum ama ben 20 dakika verdiğim halde müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum ve yüzüme telefon kapatılıyor! Ayrıca X markaya ödediğim paranın iki katını 7 GB internet için ödüyorum. En kısa zamanda geri X markaya döneceğimi bilmenizi isterim!