Visit Xolvie to read complaints and reviews, or file yours.

Vodafone Mükerrer Çekim Çift Çekim

profile
Bengisu
17 Ekim 2023 00:57
1.307

02.10.2023 tarihinde hem garanti banka kartım, hem de yapıkredibanka kartımdan birer saat arayla 0543*****27 numaralı hattıma ait 2.590.90 kuruş tutarındaki faturam 2 kez farklı bankalardan çekim yapılmıştır. Bunu görünce hemen Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim bana sistemlerine düşmesi için 24 saat beklemem gerektiğini 24 saat sonra Tobi üzerinden borç alacak bölümünden iade işlemini gerçekleştirebileceğimi söylediler. 05.10.2023 tarihinde Vodafone Toby borç alacak üzerinden 2590,90 TL'lik iadem için Yapı Kredi ibanımı girerek işlem başlattım ve bana iki ile dört iş günü içerisinde iadenin tarafıma yatacağı bilgisi verildi, bu süre zarfında iki güne bir Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak işlemin ne durumda olduğunu takip ettim. Neredeyse ona yakın müşteri hizmeti ile görüştüm ve her görüştüğüm kişi bana farklı şeyler söyledi. İlk görüştüğüm kişi Vodafone'dan paranın çıktığını bankamla görüşmem gerektiğini söyledi. İkinci görüştüğüm kişi böyle bir talebin daha oluşmadığını söyledi. Üçüncü görüştüğüm kişi 24 ile 48 saat içerisinde yatacağını söyledi. Buna nazaran yeni başladığım işte Yapı Kredi hesabımı İzmit şubesine taşımam gerektiği için çalıştığım şubenin insan kaynaklarıyla görüşerek ona da aynı bu şekilde durumu anlattım. Kendisi Yapı Kredi Genel Müdürlüğü'nü benim adıma arayarak bu konuyla ilgili bilgi aldı ve kendisine de Vodafone'un bu konuyla ilgili bankaya işlem başlatmadığını söylemiş. Kendilerini akıllı sanarak 14 gündür farklı bahaneler sunarak oyalıyorlar. Fakat 16.10.2023 tarihinde 16.39'da telefonuma gelen mesajda 06.10'da bu tutarın tarafıma iadesi yapıldığı teyit edilmiştir. Bilgilendirilmesi geldi fakat hesap girişlerinde ekte görüldüğü gibi herhangi bir tutar gelmemiştir. Vodafone'un kendi müşteri temsilcileri bile birbirinden bağımsız ne söylediğini bilmeyen insanlar. Mesajı görür görmez müşteri hizmetlerini arayıp konuyla ilgili bilgi almak istedim. Müşteri temsilcisi bana aynı şekilde Vodafone'dan paranın çıktığını onaylandığını kendi bankamla konuşmam gerektiğini söyledi. Ardından Yapı Kredi bankasını tekrar arayıp durumu anlattım ve bana söyledikleri aynıydı. Madem 06.10.2023 tarihinde bu tutar benim hesabıma yattı, neden 11.10.2023 tarihindeki görüştüğüm müşteri temsilcisi bana 24 ile 48 saat içerisinde yatacağını söylüyor. Konuyla ilgili tekrar incelemelerin yapılmasını rica ediyorum.

Vodafone Mükerrer Çekim Çift Çekim
Vodafone Mükerrer Çekim Çift Çekim
Vodafone Mükerrer Çekim Çift Çekim
+2

Gelişme
Gelişme

27 Ekim 2023 17:48

Hiçbir gelişme oluşmadı 22.10.2023 tarihinde bana geri dönüş sağlandı en geç cuma günü hesabıma paranın geçeceği söylenildiği bugün cuma oldu ama hesabıma herhangi bir para girişi olmadı bu saatten sonra o paranın yatmasını da istemediğimi söyledim pazartesi günü tüketici hakemne gidip elimdeki belgeler ve söyledikleri saçma sapan şeylerle şikayette bulunacağım ayrıca de mağduriyet davası açacağım bu saatten sonra avukatım avukatlarınıza muhatap olsun

27 Ekim 2023 17:46

02.10.2023 tarihinde garanti banka kartım Yapı Kredi banka kartımdan birer saat arayla 0543*****27 numaralı hattıma ait 2.590.90 kuruş tutarındaki faturam 2kez farklı bankalardan çekim yapılmıştır. Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim bana sistemlerine düşmesi için 24 saat beklemem gerektiğini 24 saat sonra Tobi üzerinden borç alacak bölümünden iade işlemini gerçekleştirebileceğimi söylediler. 05.10.2023 tarihinde Vodafone Tobi borç alacak üzerinden 2590,90 TL'lik iadem için Yapı Kredi ibanımı girerek işlem başlattım bana 2-4 iş günü içerisinde iadenin tarafıma yatacağı bilgisi verildi, bu süre zarfında iki güne bir Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak işlemin ne durumda olduğunu takip ettim. Ona yakın müşteri hizmeti ile görüştüm ve her görüştüğüm kişi bana farklı şeyler söyledi. İlk görüştüğüm kişi Vodafone'dan paranın çıktığını bankamla görüşmem gerektiğini söyledi. İkinci görüştüğüm kişi böyle bir talebin daha oluşmadığını söyledi. Üçüncü görüştüğüm kişi 24 ile 48 saat içerisinde yatacağını söyledi. Buna nazaran yeni başladığım işte Yapı Kredi hesabımı İzmit şubesine taşımam gerektiği için çalıştığım şubenin insan kaynaklarıyla görüşerek ona da aynı bu şekilde durumu anlattım. Kendisi Yapı Kredi Genel Müdürlüğü'nü benim adıma arayarak bu konuyla ilgili bilgi aldı ve kendisine de Vodafone'un bu konuyla ilgili bankaya işlem başlatmadığını söylemiş. Kendilerini akıllı sanarak 14 gündür farklı bahaneler sunarak oyalıyorlar. Fakat 16.10.2023 tarihinde 16.39'da telefonuma gelen mesajda 06.10'da bu tutarın tarafıma iadesi yapıldığı teyit edilmiştir. Bilgilendirilmesi geldi fakat hesap girişlerinde ekte görüldüğü gibi herhangi bir tutar gelmemiştir. Vodafone'un kendi müşteri temsilcileri bile birbirinden bağımsız ne söylediğini bilmeyen insanlar. Mesajı görür görmez müşteri hizmetlerini arayıp konuyla ilgili bilgi almak istedim. Müşteri temsilcisi bana aynı şekilde Vodafone'dan paranın çıktığını onaylandığını kendi bankamla konuşmam gerektiğini söyledi. Ardından Yapı Kredi bankasını tekrar arayıp durumu anlattım ve bana söyledikleri aynıydı. Yaptığım şikayete istinaden 23.10.2023 tarihinde bana geri dönüş sağlanarak belirli günlerde para çıkışlarının olduğunu en geç cuma günü hesabıma yatacağını tekrar söylenildi bu saatten sonra paranın geri yatmasını istemiyorum pazartesi günü tüketici hakeme yeti'ne gidip elimdeki deliller ve Vodafone'un bana göndermiş olduğu mesajlarla beraber şikayette bulunacağım ayrıca mağduriyet davası açacağım

17 Ekim 2023 00:42

Vodafone’un kendi müşteri temsilcileri bile birbirinden bağımsız ne söylediğini bilmeyen insanlar. Mesajı görür görmez müşteri hizmetlerini arayıp konuyla ilgili bilgi almak istedim müşteri temsilcisi bana aynı şekilde Vodafone'dan paranın çıktığını onaylandığını kendi bankamla konuşmam gerektiğini söyledi ardından Yapı Kredi bankasını tekrar arayıp Durumu anlattım ve bana söyledikleri aynıydı Madem 06.10.2023 tarihinde bu tutar benim hesabıma yattı neden 11.10.2023 tarihindeki görüştüğüm müşteri temsilcisi bana 24 48 saat içerisinde yatacağını söylüyor.

profile
1 Destek
Bengisu
Bengisu
17 Ekim 2023 00:42

02.10.2023 tarihinde hem garanti banka kartım, hem de yapıkredibanka kartımdan birer saat arayla 05432921227 numaralı hattıma ait 2.590.90 kuruş tutarındaki faturam 2 kez farklı bankalardan çekim yapılmıştır. Bunu görünce hemen Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim bana sistemlerinedüşmesi için 24 saat beklemem gerektiğini 24 saat sonra Tobi üzerinden borç alacak bölümünden iade işlemini gerçekleştirbileceğimi söylediler. 05.10.2023 tarihinde Vodafone Toby borç alacak üzerinden 2590,90 TL Luk iadem için Yapı Kredi ibanımı girerek işlem başlattım, ve bana iki ile dört iş günü içerisinde İadenin tarafıma yatacağı bilgisi verildi, bu süre zarfında iki güne bir Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak işlemin ne durumda olduğunu takip ettim. Neredeyse ona yakın müşteri hizmeti ile görüştüm ve her görüştüğüm kişi bana farklı şeyler söyledi ilk görüştüğüm kişi Vodafone dan paranın çıktığını bankamla görüşmem gerektiğini söyledi ikinci görüştüğüm kişi böyle bir talebin daha oluşmadığını söyledi üçüncü görüştüğüm kişi 24 ile 48 saat içerisinde yatacağını söyledi buna nazaran yeni başladığım işte Yapı Kredi hesabımı İzmit şubesine taşımam gerektiği için çalıştığım şubenin insan kaynaklarınıyla görüşerek ona da aynı bu şekilde durumu anlattım kendisi Yapı Kredi Genel Müdürlüğü’nü benim adıma arayarak bu konuyla ilgili bilgi aldı ve kendisine de Vodafone’un bu konuyla ilgili bankaya işlem başlatmadığını söylemiş. Kendilerini akıllı sanarak 14 gündür farklı bahaneler sunarak oyalıyorlar. Fakat 16.10.2023 tarihinde 16.39 da telefonuma gelen mesajda 06.10 da bu tutarın tarafıma iadesi yapıldığı teyit edilmiştir bilgilendirilmesi geldi fakat hesap girişlerinde Ekte görüldüğü gibi herhangi bir tutar gelmemiştir…. Vodafone’un kendi müşteri temsilcileri bile birbirinden bağımsız ne söylediğini bilmeyen insanlar. Mesajı görür görmez müşteri hizmetlerini arayıp konuyla ilgili bilgi almak istedim müşteri temsilcisi bana aynı şekilde Vodafone'dan paranın çıktığını onaylandığını kendi bankamla konuşmam gerektiğini söyledi ardından Yapı Kredi bankasını tekrar arayıp Durumu anlattım ve bana söyledikleri aynıydı Madem 06.10.2023 tarihinde bu tutar benim hesabıma yattı neden 11.10.2023 tarihindeki görüştüğüm müşteri temsilcisi bana 24 48 saat içerisinde yatacağını söylüyor. Konuyla ilgili tekrar incelemelerin yapılmasını rica ediyorum….

Vodafone Logo
17 Ekim 2023 03:46 (Şikayetten 2 saat sonra)
Vodafone Logo
17 Ekim 2023 14:15
Bengisu
Bengisu
17 Ekim 2023 14:34

Evet konuyla ilgili dönüş sağlandı fakat ben hayatımda bu kadar saçma bir iş görmedim 11.10.2023 çarşamba günü müşteri hizmetleriyle konuştuğum hanımefendi 24 ile 48 saat arasında paramı yapacağını söylüyor aradan 1 hafta geçiyor. Bugün Dört iş günü içinde yatacağını söylüyor kesinlikle iyi niyet aramıyorum...

Benzer Şikayetler

1

Vodafone Hakkındaki Hayal Kırıklığı.

profile
Gökçe
14 Nisan 19:37
162
5
Çözüldü

Vodafone Tarife Fiyat Farkı

profile
Mehmet
10 Nisan 22:58
142
"Birgül hanımın ilgisi için teşekkür ediyorum. İşini hakkı ile yapıp yardımcı oldu tekrar teşekkürler kendisine"

Vodafone Yüksek Faturalandırma Yapılması

profile
Kübra
27 Mart 17:32
154
3

Vodafone'un Kafasına Göre Eklediği Aşım Paketi

profile
Kerem
26 Mart 22:13
17
profile-icon
Yorum yazabilmek için ya da .

0 Yorum

Benzer Şikayet Yaz