Vodafone Mobil Ödeme Sorunu

01 Ekim

Mobil ödeme null yazmıyor yardımcı olur musunuz. Lütfen geçen ay sorunsuz çalışıyordu Vodafone müşteri hizmetlerini aradım fakat ilk defa böyle bir hata ile karşılaştığını söyledi. Lütfen yardımcı olur musunuz ne zamandır uğraşıyorum olmadı kafayı yemek üzereyim 0543*****9407

01 Ekim 02:44

Ayarları çok fazla oynadım yinede null yazıyor

Vodafone Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 sa 47 dk
Vodafone Logo
01 Ekim 03:13
01 Ekim 12:52

Benimle kimse iletişime geçmedi aradım o kadar halen daha null yazıyor

Vodafone Logo
01 Ekim 18:48
01 Ekim 19:51

Bakım hiçbir şey yapılmadı ben limitimi kullanmak istiyorum ya artı dünden beri aramadığım şey kalmadı müşteri hizmeti bile kalkmış diyor ki ilk defa böyle bir şey başımıza geliyor

02 Ekim 21:04

Benim sorunum halen daha çözülmedi ya koskoca Vodafone bunu nasıl yapamıyor delireceğim günlük ödeme limitinde null yazıyor Allah için ben işlemlerimi hızlandırın ya

Vodafone Mobil Ödeme Null

Ayşegül
26 Ekim

Vodafone mobil ödeme null yazıyor ve kapattırdığım mobil ödeme sistemini açan tek bir yetkiliye maalesef ulaşamıyorum. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Dijital asistan sorunumu çözemiyor acil sorunumun çözümünü talep ediyorum. En kısa sürede ilginize şimdiden teşekkür ederim

Yasin
14 Ekim

Sayın yetkili ben Vodafone Mobil ödeme servisini kullanamıyorum ve bu sorunu yaklaşık olarak 5 ay'dır yaşıyorum. Müşteri hizmetleri ile defalarca görüşme yapıp şikayet dilekçesi oluşturmama rağmen sorunum çözülmedi. Vodafone yanımda uygulamasına giriş yaptığım zaman'da mobil ödeme işlem limitim süre...

Serdar
09 Ekim

Mobil ödeme yapmak istiyorum ama limitim 0 (sıfır) gözüküyor Vodafone yanımda uygulamasından girince limitlerimi '₺null' ifadesiyle görüyorum. Bunu değiştiremiyorum daha önce çoğu kez müşteri hizmetleriyle görüştüm herhangi bir yardım alamadım. Aylardır mobil ödeme kullanamıyorum ve gerçekten ihtiya...

Vodafone Mobil Ödeme "Null" Hatası

Özkan
16 Temmuz

Vodafone mobil ödemem aynı bu şekilde ne faturamı geciktirdim ne de başka bir şey. Online hizmete ve müşteri temsilcisi ile görüşüyorum bana hâlâ 'limitiniz yok yenilenecektir' diye saçma sapan önerilerde bulunuyorlar. Ya ben diyorum ki kullanmadım 3 aydır mobil ödeme yapamıyorum. 'null' yazıyor hâl...

Vodafone Mobil Ödeme "Null" Hatası

Vodafone Mobil Ödeme Null

Furkan
01 Temmuz

Mobil ödeme Günlük işlem limitim null gözüküyor 4 kez müşteri temsilcisine bağlandım yardımcı olamadılar. 3 aylık Youtube.com Premium sonrasında devam etmek istiyorum hem başka bir ödeme yöntemi vermiyor hem yardımcı olmuyorlar. Hiçbir temsilci yardımcı olamadı.

0 Yorum

Vodafone Şikayetvar üye markasıdır