Vodafone Hediye İnternetim Geldi Fakat Mesajda Farklı Yanımda Da Farklı Yazıyor

08 Haziran

Buraya şikayetimi sundum bana dönüş yapıldı 1 haftalık 15gb yerine 1 aylık 10 GB verelim dedi. Temsilci tamam dedim kabul ettim mesaj geldi 1 aylık 10 GB hattına yüklendi diye fakat yanımda ya girince 4 günlük 15gb gösteriyor. Bu sorunumun giderilmesini rica ediyorum.

Vodafone Hediye İnternetim Geldi Fakat Mesajda Farklı Yanımda Da Farklı Yazıyor
Vodafone Logo
12 Haziran 10:41

Vodafone İnternet Paketi Yüklenmiştim 15GB Hediyeydi Ama Gelmedi

23 Nisan

12 Nisan günü internet paketi yüklemiştim. 15GB hediye edilmişti, ancak gelmedi. Müşteri hizmetlerini iki kez aradım, geleceğini söylediler, ancak hala gelmedi. Lütfen ilgilenilsin, geri dönüş bekliyorum. Belki burada sorunum çözülür diye buraya yazdım. İnşallah 15GB hediyem gelir.

Vodafone Yanımda Uygulamasından Paket Kullanma Sorunu

23 Şubat

Vodafone yanımda uygulamasından yüklediğim 199 TL lik 25GB + 2GB hediye paketinde SMS olarak hediye internet hattıma tanımlanmış mesajı geldi fakat Vodafone yanımda uygulamasından bakıldığında hediye İnternet yerine benim internetimden gidiyor bir çözüm bulur musunuz

08 Kasım 2022

5 Kasım'da tl yükledim 500dk 5gb Paket yüklenmiştir dedi. Dakika gelmedi SMS fiyat zaten pahalı zarar ya niye böyle bir şey oldu. Hiç hoş değil yakışmadı. Vodafone sana o zaman öyle şey yazmayın yani zor bir şey değil yani 🤔🤔 🤔 kendine gel Vodafone be.

Vodafone Yanımda Hediye İnternet Paketi Sorunu

14 Ekim 2022

Annemin telefonunda bulunan Vodafone Yanımda uygulanmasından kendi hattıma Kolay Paket satın aldım ve paketin üstünde hediye olarak 15gb internet paketi verileceği yazıyordu. Paketi satın aldım ve ne göreyim bana sadece yüklemiş olduğum paketin internetinin yüklendiğini gördüm. Anneme mi bu hediye i...

0 Yorum

Vodafone Şikayetvar üye markasıdır