Vodafone Hediye Çarkı Sorunu

25 Eylül
Tuğrul'un Teşekkür Mesajı
“Bu Kadar Kısa Bir Sürede İletişime Geçip, Sorunun Çözümü Konusunda Gerekli İşlemleri Yaptığınız ve Mağduriyetin Giderilmesini Sağladığınız İçin Teşekkür Ederim.”

Vodafone hediye çarkını çevirmek istediğimde sürekli olarak oturumuzun süresi doldu uyarısı alıyorum ve çarkı çeviremiyorum. Oturumu sonlandırıp tekrardan uygulamaya giriş yapıyorum ancak yine aynı hatayı veriyor ve çarkı çevirmeme izin vermiyor. Uygulama güncel olmasına rağmen sorun çıkıyor sürekli

Vodafone Şikayetvar üye markasıdır
25 Eylül 20:14

Vodafone'un Müşteriyi Aldatması

Kumru
1 hafta önce

Bir yıl önce hattımı başka bir operatörden Vodafone'a taşıdım. Taşıdığım zaman, aynı tarifeyi az bir farkla ikinci yıl devam ettirebileceğimi söylemişlerdi. Bu ayın 15'inde yeni tarife için aradım, Tobi mi nedir, karşıma bir asistan çıkıyor. Resmen damarımıza basıyor, bir türlü müşteri hizmetlerine ...

Vodafone Alınmayan Cihazın Fatura Edilmesin

Müjdat
30 Ekim

Balıkesir ile Edremit ilçesi. Altınoluk Beldesi Vodafone Görel iletişimden. Faturamı ek. Telefon şarj başlığı ve kırılmaz cam aldım. Haberin ve iznim olmadan. Faturama. İPhone kulaklık eklenmiş. Almadığım iPhone kulaklık için. 12 ay boyunca 479 TL fatura çıktı.

Vodafone Habersiz Ek Paket

Hakan
14 Ekim

Vodafone paket bitince sormadan anında 250 dk tanımlıyor 50₺ karşılığında ücret iadesi için aradım az önce yapamadıklarını belirttiler. Ben böyle bir paket istemedim yaptığınız müşteriden izinsiz resmen %100 kullanım hakkı bitti smsiyle birlikte paket yüklenmiş oluyor. Zaten öğrenciyim şehir dışında...

1 Yorum

Onur
Onur

Şikayetle ilgilidir kesinlikle beni aramadılar çözüm üretmediler şikayet var yetkililerine sesleniyorum bu kadar basit bir şekilde şikayetlere dönebilen bir kurumla çalışıyorsunuz

Vodafone Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı