Vodafone Hat Taşıma Yapamıyorum

26 Mayıs

05068***60 numaralı hattımı numara taşıma işlemi yapmak için telefon üzerinden başvurumu gerçekleştirdim. Ancak adıma borç olduğu gerekçesi ile lemim yapılmadı. Ancak borcum yok zaten Vodafone müşteri temsilcisi ve bayisi borç yok diyor, Vodafone numara taşıma birimi ve müşteri hizmetlerinden adıma hangi numaradan dolayı borcum olduğunu öğrenemiyorum. Ayrıca böyle bir borç varsa da kabul etmiyorum. Eğer borç varsa neden iletilmiyor. Taşıma işlemimin tamamlanması konusunda destek bekliyorum.

Vodafone Şikayetvar üye markasıdır
Vodafone Logo
28 Mayıs 16:10

Vodafone Sim Kart Değişikliği

1 hafta önce

Vodafone hattımda ayda 3 kere sim kart değişikliği yapmamdan dolayı 4. Sim kart alamıyorum. Müşteri temsilcileri ile görüşmem neticesinde ayda 3 defa sim kart değiştirdiğiniz için 4. Sim kartı alamazsınız. Ay dönene kadar hattınızı kullanamayacaksınız deniyor. Bu sorunun ivedilikle çözülmesi gerekme...

Vodafone İcra Dosyası Kapatılmadı Borç Yok

2 hafta önce

Ben Soner A*******, Vodafone yıllar önce olan borcumdan dolayı icra açılmıştır. Ödeyeli iki sene oldu. Borcum olmamasına rağmen e-devletteki icra borcum kalkmadı, benim sicilimi etkiliyor. Her yerde karşıma çıkıyor. Borcum yok, her şey bitmiş. Neden hala icra dosyası kapanmadı? Gerekli olan işlemler...

Vodafone Yasal Takibe Düşen Fatura

3 hafta önce

Cezaevindeki kardeşim telefon hattının borcundan dolayı icralık olduk. Kendisiyle görüşemediğimiz vasilik işlemi tamamlanmadığı halde Vodafone 2 bin TL'lik borcu yasal takibe düşürdü 4 bin tl ödememiz gerekiyor. Yazıktır günahtır. Yapılan haksız kazançtır.

3 hafta önce

+44 ile gelen bahis siteleri SMS lerden bıktım artık. Çağrı merkezini en az 5 defa aradım işlem yapılıyor denildi ama yine de SMS'ler geliyor. Durum bıkkınlık verdi. Lütfen çözün artık. Koskoca Vodafone bu olayı çözemiyor mu? Ve baktım ki benzer şikayet çok.

0 Yorum

Vodafone Şikayetvar üye markasıdır