Vodafone Hat Taşıma Ve Bayi Sorunu

24 Mayıs

Hattımı Turkcell ®'den Vodafone' na faturalı olarak taşımak istedim bayiye gittiğimde 16 GB 1000dk 250 SMS 23 mayısa özel 139 TL'ye düşmüş bende kabul edip başvurumu yaptım ve sim kart takdim edildi. Aradan bir yarım saat sonra Vodafone online işlemlere baktığımda aynı paket bugüne özel 105 TL geri bayiye gittiğimde öyle bir şeyin olmadığı fiyatın yanlış olduğunu söylüyor. Bende müşteri hizmetlerini arayıp online başvuru yaptım ve kabul edilip yeni hattım kuryeye verildiği söylendi. Bayi ise online başvurum kabul edildiği için sim kartımı geri aldı. Müşteri hizmetlerini aradığımda merkezden yapılan başvurular geçerli olup online başvurunun iptal edileceğini söyledi. Ben 2 yıldır Turkcell kullanıp Vodafone'nun indirimlerini görüp geçişimde böyle hatalar oldu. Lütfen sorunum en kısa zamanda çözüme kavuşmasını istiyorum. Teşekkürler.

Vodafone Hat Taşıma Ve Bayi Sorunu
24 Mayıs 22:24
Vodafone Logo
27 Mayıs 17:37

6 gün önce

Vodafone'a geçeli 1 ay oldu. İlk başta internet sitelerinde gördüğüm "gençlere özel faturasız paketler" paketini gördüğüm için başvuru yaptım. Ama hat babamın üstüne kayıtlı olduğu için numara devretmem gerekiyordu. Vodafone bayisi numara devretmektense daha uyguna yeni hat almamı önerdi ve öyle yap...

Vodafone Yeni Hattımın Hala Açılmaması

2 hafta önce

Vodafone a yeni bir hat için başvurdum. Bundan 10 yıl önce 1-2 günde açılan hesabım 5 gün olmasına rağmen aktive edilmedi. Vodafone a yakışmadı. Hattının bir an evvel açılmasını istiyorum. Bunun için müşteri hizmetlerini aradım ancak hala çözüm bulunamadı.

Vodafone Hat Aldım Hala Yok

3 hafta önce

Bimcell'den Vodafone'a geçiş yaptım, neredeyse bir hafta oldu. Geçiş yapmış gözüküyorum, ama ne hat geldi ne kargo bilgisi alamıyorum. Günlerdir bekliyorum. Ne mesaj, ne arama, ne gelen giden. Bekle dur arıyoruz, birisi diyor size yeni hat yollayalım, birisi diyor kargoda dalga mı geçiyorsunuz siz.

Vodafone Yeni Hat Sim Kart

4 hafta önce

Merhaba. Yeni hat aldım. Hat elime ulaşmıyor. Arayacağız diyorlar. Arıyorlar müşteri temsilcilerimiz dolu diyor bant yayını. Hem onlar arıyor hem dolu diyor. Böyle şey olur mu. 10 gün oldu sim kartım hala elime geçmedi. Bayiye gittim onlar da biz bir şey yapamayız diyorlar.

Vodafone 11 Gündür Yeni Hattım Açılmadı

4 hafta önce

22/08/2023 tarihinde (hanımıma aldım) elime geçen hat hala açılmadı (11 gün oldu) defaten aradım bilgilendiriyoruz not aldık diyorlar başka bir şey yok. Yazıklar olsun Vodafone. Turkcell'i iptal ettim herkese de sizi tavsiye ettim ama bundan sonra öyle bir şey yapmam.

0 Yorum

Vodafone Şikayetvar üye markasıdır