Vodafone Hat Çekmeme Ve Hat İptal Edilememe

16 Mart

Vodafone hatını kullanmaktayım. Faturalı olsa da sürekli hat çekmiyor ve internet bağlantısı yok, böylece internete giremiyorum. Yani, hattı düzgün kullanamıyorum ve sürekli problem yaşıyorum. Hattımı değiştirdim, tel almam gerektiğini söylediler, bunun üzerine Apple ® aldım. Ancak, artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sözleşmemin bitmesine 2 ay kaldı, ama artık hiç kullanamamaya başladım. İyice problem olmaya başladı ve her ay sanki düzgün kullana biliyormuşum gibi parasını ödemeye devam ediyorum. Aynı firmadan ikinci bir hatım da var; cayma bedelini ödemeyi kabul ettiğim halde iptal edemiyorum. Kullanmadığım bir hatta para ödemeye devam ediyorum. Hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor.

Vodafone Logo
16 Mart 18:37
Vodafone Logo
18 Mart 09:57
İsmail
18 Mart 10:05
Vodafone Hat Çekmeme Ve Hat İptal Edilememe

Beni aradınız da ne oldu ne değişti çok merak ediyorum aynı şeyleri tekrarladınız durdunuz hattımı niye iptal etmiyorsunuz diye soruyorum bayiye gidin diyorsunuz gittiğimi iletiyorum yapmadılar diyorum siz gene gidin diyorsunuz daha önce telefonla aradım hattımı iptal edilin diye cayma bedeli çıkarttılar 1.000 TL tamam dedim iptal edin dedim tamam dediler geri dönüş yapılacaktır dediler ama arayan soran olmadı ama siz şimdi diyorsunuz ki çağrı merkezi iptal yapamaz bayi yapar diyorsunuz bayi size atıyor siz bayiye atıyorsunuz ben aylardır hiç kullanmadığım bir hatta para ödüyorum buradan eğer çözüm üretilmesi bu sefer CİMER'e şikayetimi oluşturacağım bilginiz olsun aramış olmanız bir şey yaptığınız anlamına gelmiyor aradık diyorsun hemen şikayet yazımın altına aranıldı neyi çözdün acaba o yüzden hala çözüm bekliyorum ben

Vodafone Faturalı Hat İptali

13 saat önce

Hattımı iptal etmek için başvurdum 1 haftadır iptal olmadı işim gereği telefonda o numaraya ulaşanlar yüzünden sıkıntı yaşıyorum. Günümüz şartlarında bu kadar zor mu ki günlerce iptal olmuyor hattım. Hem bayiye gittim hem de müşteri hizmetleriyle görüştüm daha ne yapmam lazım yardımcı olabilir misin...

Vodafone Faturalı Hat Kapatma

1 gün önce

Hattımı iptal ettirmek için başvurdum Ağustos ta. Sizi arayacaklar dediler Arayan yok ve boşuna fatura ödüyorum. Şu an kullandığım telefon numaramı da bıraktım. Söylediklerine göre 1 hafta içinde arayacaklardı hala aramadılar. Ekim faturasını da ödetecekler belli

Vodafone Hattı İptal Edememe

6 gün önce

1 hafta önce numaramı taşıdığım Vodafone hattı değiştiremiyorum. Hiçbir şekilde çağrı merkezi işlemi bitirmiyor. Canlı müşteri temsilcisine ulaşılmıyor. Turkcell' in çektiği yerlere çekmiyor. Sunulan hizmet ayıplı mal niteliğinde olduğu için cayma bedeli alınmamalı

Vodafone 2 Aydır Hat İptal Etmiyor

2 hafta önce

Vodafone 2 aydır hat iptali yapamadım. Müşteri hizmetleri telefonu yüzüme kapatıyor hat iptalini duyunca müşteri hizmetlerine bağlamıyorlar. 2 aydır vefat eden birinin faturasını ödüyorum, hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Kimseyle irtibat kuramıyorsun.

Vodafone 2 Aydır Hat İptal Etmiyor

Vodafone Yanlış Hattımı Kapatmaları

3 hafta önce

Öncelikle merhaba Vodafone'da 2 gün önce müşteri temsilcisini arayarak 0546*****73 hattımı iptal etmek istedim fakat müşteri temsilcisi 0546*****73 numaramı değil de onunla konuştuğum 0535*****34 hattımı iptal etti. 535 hattımı kullanmaktayım fakat müşteri temsilcisi beni düzgünce dinlemedi ve 535 h...

0 Yorum

Vodafone Şikayetvar üye markasıdır