İsmimin Şerife Hosanlı Nisan 2023 tarihinde 5349347701 numaralı hattımın farklı bir operatöre taşımam sonucu faturama yansıyan 1800 TL küsürlük cezai bedelin otomatik hesabımdan kesilmesi sonucu Mayıs 2023 tarihinde oluşturduğum şikayet kaydım henüz sonuçlanmamıştır ilk 15 gün sonra aramamda 1315₺ hesabıma yatacağı ve bunun için benden IBAN almaları gerektiğini aradığımda müşteri hizmetleri tarafıma bildirmiştir belli bir sure sonra hesabıma yatmayan tutar için müşteri hizmetlerini aradığımda bir sonraki gün borç alacak ekranında alacağım tutarı görebileceğimi tarafıma bildirip 15 gün takıp ettiğimde hala borç alacak sayfasında göremeyişim sonucu tekrardan müşteri hizmetlerini aradığımda şu an için sonuçlanan bir kayıt olmadığını ve tekrardan kayıt açmaları gerektiğini bildirip yenı bir kayıt daha oluşturdular ve 3 aydır çözümlenmeyen sorunum sonucu bugün tekrardan müşteri hizmetlerini aradığımda en son görüşme yaptığım müşteri hizmetlerindeki bayanın üslup problemi ve bizzat şahsıma bağırarak konuşması sonucu hatta beklemem gerektiğini söyleyip hattı beklemeye alıp sonrasında ise görüşmeyi sonlandırmıştır 3 ay suren para iade süreci hiçbir şekilde sonlanmamış olup ben hala bugün olmuş 1315 TL mı alamamış bulunmaktayım tarafıma olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapılmamıştır arama yaptığımda ise müşteri hizmetlerinin hiçbir sonuca baglamayısı ve resmen insan azarlar gibi konusmasıda cabası acil olarak benden tahsil edilen tutarın hesabıma geri yatırılması ve benimle en son görüşme yapılan müşteri hizmetlerinin bizzat şahsımdan hakaret vari konuşması sonucu yaptırım uygulanmasını talep etmekteyim Vodafone gibi büyük ve kurumsal bir şirketin 3 ay suren bir sorunu çözememesinden bahs etmiyorum bile acil olarak tarafıma dönüş yapılması ve benden alınan 1315₺ nın bildirdiğim IBAN numarama yatırılmasını istiyorum.
0 Yorum