Vodafone Fazla Ödene Fatura

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak incelemeler sağlanmıştır. Yanlış numaraya yapılan ödeme/yükleme ile ilgili müşterilerimizin başvurularında, aşağıda belirtilmiş olan evrakların [email protected] adresi üzerinden e-mail olarak gönderilmesi gerekmektedir. Gerekli evraklar; Banka bilgilerini içeren imzalı dilekçe (banka adı, şube ismi, banka hesap numarası, hesap sahibi ismi, iban numarası ) Kredi kartı olmamalıdır,Kimlik fotokopisi,Dekont Her zaman sizlerin memnuniyeti için çalışıyoruz. Yeni ve avantajlı tarifelerimizle sizlerle olmaya devam edeceğiz. Yukarıdaki bilgilerin şirketimize gönderilmesine müteakip, gerekli incelemenin başlatılacağını belirtmek isteriz. Her zaman sizlerin memnuniyeti için çalışıyoruz. Yeni ve avantajlı tarifelerimizle sizlerle olmaya devam edeceğiz. İhtiyaç duyduğunuz pek çok konuda Vodafone Yanımda (http://vftr.co/yanimda) uygulamamızdan, Vodafone.com.tr’den ve Dijital asistanınız Tobi üzerinden http://vftr.co/tobi linki tıklayarak 7/24 hattınız ile ilgili bilgi alabilir ve işlemlerinizi beklemeden gerçekleştirebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri
İsmim Barış Y***bundan iki ay önce babam Vodafone bayisin den fatura ödemesi yapıyor bunun üzerine makbuzun alarak eve ® geçiyor. Ertesi gün faturasının ödenmediğini öğreniyor beni aradı ben yatırım baba dedim tamam dedi. Kendisi yaşlı olduğu için aynı bayii ye gidip benden para aldınız faturamı ödemeniz der onlarda yok bizden ödemeniz yapılmış diyorlar bunun üstü baban ikinci yatan para ne olacak diyor bir sonraki ay faturamızdan düşer demişler bir sonraki ay tekrar tam fatura çıktı karşımıza onu da yatırdık Vodafone aradık biz bu parayı hesabınıza atacağız dediler. Tamam dedik 15 gün oldu hala param ® yatmadı.
Faturada düşme olmadı. Vodafone yanımdadan başvuru yapmak için uğraşıyoruz akıllı tobi dedikleri ama akli olmayan cevap veriyor. Müşteri hizmetleri ni arıyoruz sesli yanıt sistemi müşteri hizmetleri e bağlanmadan kapatıyor. Eğer 70 TL'ye ihtiyaçları varsa söylesinler ben bu kadar kotu bir sistem görmedim. Acil yardımlarınızı bekliyorum onlardan alacağım benim olan parayı da yardım kuruluşlarına göndereceğim. 0534 239 5**7