Yurt dışından Vodafone müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. 31Ocak2021 tarihinde faturalı hattarifemin tekrar faturasız hat tarifesine dönüştürülmesini rica ediyorum. Faturasızdan faturalıya geçmek çok kolay hemen işlemi yapıyorsunuz Ama faturasıza geçmek için her türlü zorluğu çıkarıyordunuz Bu hasıl bir hizmet anlayışıdır? Gerekli işlemleri bu numara hatta s sahip olan ( +905*******25) Ben Oya Altay sizden talep ediyorum. Bana müşteri hizmetleri ancak Messenger veya WhatsApp ® ü, erinden ulaşım yaparsa memnun olurum. Telefon aramalarını hep ücretli yapıyorsunuz Ücretide faturaya ekliyorsunuz bu nedenle artık cevap vermeyeceğim. Saygı ve selamlar
Yurt dışından Vodafone müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. 31Ocak2021 tarihinde faturalı hat tarifemin tekrar faturasız hat tarifesine dönüştürülmesini rica ediyorum. Faturasızdan faturalıya geçmek çok kolay hemen işlemi yapıyorsunuz Ama faturasıza geçmek için her türlü zorluğu çıkarıyordunuz Bu hasıl bir hizmet anlayışıdır? Gerekli işlemleri bu numara hatta s sahip olan ( +905*******25) Ben Oya Altay sizden talep ediyorum. Bana müşteri hizmetleri ancak Messenger veya WhatsApp ® ü, erinden ulaşım yaparsa memnun olurum. Telefon aramalarını hep ücretli yapıyorsunuz Ücretide faturaya ekliyorsunuz bu nedenle artık cevap vermeyeceğim. Saygı ve selamlar